Aalst,
Full time, Full time,

Een job waarin je sociaal contact kan combineren met je leidinggevende capaciteiten, dat kan bij het OLV Ziekenhuis!

Ben je op zoek naar een leuke en boeiende job als Hoofdverpleegkundige-coördinator waarbij je de verantwoordelijkheid draagt over een dialyse afdeling en waarbij je je vaardigheden in het aansturen van mensen kan combineren met het optimaliseren van de zorg voor patiënten?

Wil je mee het dialysebeleid van de toekomst uitbouwen? Hecht je veel belang aan Professionalisme, Respect, Integriteit en Samenwerken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden je een gevarieerde job met aantrekkelijke voorwaarden, de mogelijkheid jezelf voortdurend te ontplooien en dit alles binnen een ziekenhuis waar kwaliteit, efficiëntie, excellentie en innovatie kernbegrippen zijn.

 

Samen met jou Top in Zorg, dàt zit in ons DNA!

 

Elke dag beleef je iets kleurrijks in deze functie:

 • Je kijkt er naar uit om je leidinggevende skills, sociale flair en warmte te gebruiken, zowel naar je team als naar de patiënten.
 • Je draagt de verantwoordelijkheid over de organisatie en werking van onze dialyse. Samen met je collega’s sta je in voor het organiseren van een kwalitatieve verpleegkundige totaalzorg aan patiënten. Je hebt hierbij oog voor de kwaliteit, de doeltreffendheid, de doelmatigheid en de continuïteit van de verleende verpleegkundige zorg.
 • Je denkt patiënt- en kwaliteitsgericht en beschikt over een sterk empathisch vermogen. Je hebt oog voor de specifieke noden van elke patiënt en zijn omgeving.
 • Je realiseert de objectieven van de afdeling binnen de opgegeven budgetten, richtlijnen en beleidskaders van de directie. Je participeert aan de verdere uitbouw en het uitdragen van de visie van het ziekenhuis en de afdeling.
 • Je werkt in een multidisciplinaire setting en streeft naar een goede communicatie en verstandhouding tussen alle partijen. Je werkt nauw samen met de betrokken artsen.
 • Je coacht je medewerkers, draagt zorg voor hun inzet en samenwerking. Je hebt oog voor opleiding, begeleiding en ontwikkeling van medewerkers. Je zorgt voor een stimulerende werkomgeving waar jobsatisfactie, open communicatie, betrokkenheid en respect hoog in het vaandel staan.
 • Samen met het team werk je aan een sfeer van vertrouwen en wederzijds respect en hecht je belang aan professionaliteit, persoonlijke zorg voor elke patiënt én natuurlijk een TOP werksfeer!

 

Welke kleuren staan je goed?

 • Naast een diploma bachelor in de verpleegkunde ben je houder van een voor de functie wettelijk erkend universitair diploma (master) of heb je een kaderopleiding gevolgd.
 • Je hebt minimum 5 jaar ervaring als lid van een verpleegkundig team binnen een ziekenhuis, waarvan enkele jaren binnen een dialyseafdeling.
 • Ervaring in een leidinggevende functie is vereist, evenals een grote interesse in dialyse.
 • Dynamisch, ondernemend, zin voor verantwoordelijkheid en initiatieven ontplooien, zijn zaken die volledig bij je passen!
 • Nieuwe uitdagingen zijn echt je ding, je bent ervan overtuigd dat door overleg, in multidisciplinair verband, de beste resultaten kunnen behaald worden.
 • Je waarborgt de goede samenwerking binnen het team alsook met andere diensten.
 • Je kan uitstekend organiseren, efficiënt plannen en vooruitgang opvolgen. Je beschikt over voldoende draagkracht, bent stressbestendig, handelt efficiënt en kordaat onder tijdsdruk en bij emotionele belasting.
 • Integriteit, flexibiliteit, communicatie en collegialiteit zijn woorden die jou op het lijf geschreven zijn.
 • Je vindt warm en menselijk contact belangrijk, maar gaat ook op een professionele en deskundige wijze met de collega’s en patiënten om.

 

Welke rooskleurige toekomst bieden wij jou?

Voor deze job vol kleur bieden we een fulltime contract aan van onbepaalde duur.

Daarnaast biedt het OLV Ziekenhuis een attractief en veelkleurig beloningspalet om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen.

We hebben oog voor zowel financiële als niet-financiële elementen. Lees er meer over op deze pagina: arbeidsvoorwaarden-voor-olv-werknemers

 

Interesse? … Solliciteer nu!

Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Mevr. Nele Palsterman, Zorgzonemanager, op het nummer 053/72 70 40.

Wil je een duidelijk zicht op de functie? Verder in het sollicitatieproces bieden we je de kans om een dag mee te lopen met je toekomstige collega’s!

Een gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over jouw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of jij voor een bepaalde vacature in aanmerking komt. Mogen wij jou daarom vragen om jouw CV op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.

Solliciteer voor deze functie