Aalst, Asse,
Full time,

Ben je op zoek naar een leuke en boeiende job als hoofdverpleegkundige-coördinator van een campusoverschrijdend operatiekwartier? Draag je graag de verantwoordelijkheid over een multidisciplinair team, waarbij je je vaardigheden in het aansturen van mensen kan combineren met het optimaliseren van de zorg voor patiënten?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor de clusters anesthesie, zintuigen en ambulant OK, urologie, algemene heelkunde-gynaecologie, cardiovasculaire, orthopedie-neurochirurgie en campus Asse zijn wij op zoek naar een coördinerend hoofdverpleegkundige.

Wij bieden je een gevarieerde job met de mogelijkheid jezelf voortdurend te ontplooien en dit alles binnen een ziekenhuis waar kwaliteit, efficiëntie, excellentie en innovatie kernbegrippen zijn.

Samen met jou Top in Zorg, dàt zit in ons DNA!

 

Elke dag beleef je iets kleurrijks in deze functie:

 • Je werkt in een multidisciplinaire setting waarbij je nauw samenwerkt met de zorgzonecoördinator en zorgzonemanager, de betrokken artsen en de adjunct hoofdverpleegkundigen. Je streeft hierbij naar een goede communicatie en verstandhouding tussen alle partijen.
 • Je staat in voor de organisatie van de afdeling. Zo ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse werking, opvolging en uitbouw van de afdeling. Het algemeen beleid van je afdeling mee uitstippelen en uitdragen is belangrijk in deze functie.
 • Je realiseert de objectieven van de afdeling binnen de opgegeven budgetten, richtlijnen en beleidskaders van de directie. Via een efficiënte organisatie zoek je een ideaal evenwicht in de inzet van alle materiële en financiële middelen.
 • Vanuit een overlegstructuur, optimaliseer je de arbeidsprocessen naar algemene interne werking, patiënten, artsen, ...
 • Je bent een luisterend oor en tegelijk een bron van energie voor je collega zorgverleners.
 • Je coacht je medewerkers, weet hen te motiveren en een goede samenwerking te faciliteren. Daarnaast heb je oog voor opleiding, begeleiding en ontwikkeling van medewerkers. Hierdoor creëer je een stimulerende werkomgeving waar jobsatisfactie, open communicatie, betrokkenheid en respect hoog in het vaandel staan.
 • Je participeert aan de overlegmomenten en stelt je hierin constructief op.
 • Samen met het team werk je aan een sfeer van vertrouwen en wederzijds respect en hecht je belang aan professionaliteit en collegialiteit!

Welke kleuren staan je goed?

 • Je hebt, naast een bachelor diploma in de verpleegkunde, een BaNaBa zorgmanagement of een master in de verpleegkunde op zak. Bovendien kan je zowel OK ervaring als leidinggevende ervaring voorleggen.
 • Dynamisch, ondernemend, zin voor verantwoordelijkheid en initiatieven ontplooien zijn zaken die volledig bij je passen!
 • Nieuwe uitdagingen zijn echt je ding, je bent ervan overtuigd dat door constructief overleg, in multidisciplinair verband, de beste resultaten kunnen behaald worden.
 • Je waarborgt de goede samenwerking binnen het team alsook met andere diensten.
 • Je kan uitstekend organiseren, efficiënt plannen en vooruitgang opvolgen. Je beschikt over voldoende draagkracht, bent stressbestendig, handelt efficiënt en kordaat onder tijdsdruk en bij emotionele belasting.
 • Integriteit, flexibiliteit, communicatie en collegialiteit zijn woorden die jou op het lijf geschreven zijn.
 • Je vindt warm en menselijk contact belangrijk, maar gaat ook op een professionele en deskundige wijze met de collega’s en patiënten om.

 

Welke rooskleurige toekomst bieden wij jou?

 

Voor deze job vol kleur bieden we een fulltime contract aan van onbepaalde duur.

Daarnaast biedt het OLV Ziekenhuis een attractief en veelkleurig beloningspalet om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen.

We hebben oog voor zowel financiële als niet-financiële elementen. Lees er meer over op deze pagina: arbeidsvoorwaarden-voor-olv-werknemers

 

Interesse? … Solliciteer nu!

 

Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Jan De Veylder, Zorgzonemanager, op het nummer 053/72 49 59.

Solliciteer voor deze functie