Asse,
Full time, Part time,

In het kader van de hervorming ‘artikel 107’ rond de vermaatschappelijking van de geestelijke gezondheidszorg zoekt het OLV ziekenhuis in samenwerking met het Netwerk GGZ regio Halle-Vilvoorde-Brussel een MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT voor de uitbouw van zijn ‘mobiel behandelteam aan huis voor (sub)acute psychische problemen’.

Samen met jou Top in Zorg!

Je functie

 • Begeleiden van cliënten aan huis of op de dienst. Om te komen tot een geïntegreerd begeleidings- en behandelplan zal je samen met de cliënt persoonlijke hersteldoelen opstellen vanuit een rehabilitatiegericht denkkader. Dit met het oog op een maximaal zelfstandig functioneren van de cliënt in de samenleving, met waar mogelijk het accent op een groei- en ontwikkelingsgericht werken
 • Opzetten, versterken en of ondersteunen van het netwerk rond de cliënt
 • Het organiseren, coördineren of bevorderen van het multidisciplinair zorgoverleg samen met de cliënt, zijn naasten en betrokken hulpverleners uit het netwerk
 • Deelname aan de teamwerking, registratie en andere administratieve taken
 • Bijdragen tot deskundigheidsbevordering, ondersteuning en coaching zowel binnen je eigen team als bij andere hulpverleners uit de reguliere en eerstelijnszorgverlening en dit vanuit je specifieke achtergrond als maatschappelijk assistent

Wat zit er in jouw DNA?

 • Je hebt een diploma bachelor in sociaal werk of in de verpleegkunde en volgde een specifieke opleiding in de psychiatrische zorgverlening bij volwassenen of je hebt ervaring met de begeleiding van mensen met psychiatrische problemen.
 • Je hebt kennis van FACT en/of rehabilitatiegericht denken; psychopathologie en farmacologie, suïcidepreventie, verslavingszorg, de sociale kaart …
 • Het inschatten van risico’s zoals agressie, zelfverwaarlozing, suïcide, … vormt voor jou geen probleem. Daarnaast beschik je over voldoende draagkracht.
 • Stress schrikt je niet af, je blijft kalm en kan efficiënt handelen in moeilijke situaties.
 • Je kan zelfstandig werken en verantwoorde beslissingen nemen.
 • Je bent sterk in communicatie, zowel schriftelijk als mondeling. Daarnaast heb je organisatorische vaardigheden, ben je klantgericht en werk je steeds kwaliteitsvol. Flexibiliteit en werken in een wisselend uurrooster met sporadisch weekendwerk, vormt voor jou geen probleem.
 • Je beschikt over een rijbewijs B.
 • Overleg met collega’s, optimalisatie van de werking samen met het team én natuurlijk een TOP werksfeer, dat is waar jij mee aan werkt.

Wat hebben wij jou te bieden?

Voor deze job vol kleur bieden we een contract van onbepaalde duur aan in een jobtime van 80% of 100%    Daarnaast biedt het OLV Ziekenhuis een attractief en veelkleurig beloningspalet om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben oog voor zowel financiële als niet-financiële elementen. Lees er meer over op deze pagina: Arbeidsvoorwaarden voor OLV-werknemers | OLV Ziekenhuis

 

Interesse? … Solliciteer nu!

Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Marion Boriau, Zorgzonemanager Zintuigen, Moeder en kind en Psychiatrie op het nummer 053/72 88 54.

Wil je een duidelijk zicht op de functie? Verder in het sollicitatieproces bieden we je de kans om een dag mee te lopen met je toekomstige collega’s!

Een gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt. Mogen wij u daarom vragen om uw CV op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.

 

Solliciteer voor deze functie