Aalst,
Full time, Full time,

Jouw zorg en toewijding die de patiënt gelukkig maakt… Is dat niet hetgeen waarom jij je job zo graag doet? Een job waarin je het sociale contact kan combineren met het zorgen voor mensen, waar je gewaardeerd wordt en zo veel terugkrijgt van zowel de patiënten als jouw team, dat kan bij het OLV Ziekenhuis, want dàt zit in ons DNA!

Samen met jou Top in Zorg!

Het klinisch laboratorium is een kwaliteitsgericht en performant labo met een jong en dynamisch team, bestaande uit klinisch laboranten en labomedewerkers. De technologen en administratieve medewerkers rapporteren aan de laboverantwoordelijke. Tijdens jouw nachtdienst werk je samen met collega laboranten.

Wij bieden je een gevarieerde job met de mogelijkheid jezelf voortdurend te ontplooien en dit alles binnen een ziekenhuis waar kwaliteit, efficiëntie, excellentie en innovatie kernbegrippen zijn.

Samen met jou Top in Zorg, dàt zit in ons DNA!

 

Elke dag beleef je iets kleurrijks in deze functie:

 • Je voert laboratorium testen uit op menselijk lichaamsmateriaal en maakt hierbij gebruik van automatische en manuele procedures.
 • Opvolging van kwaliteitsborging, het uitvoeren van controle-analyses behoren tot jouw takenpakket.
 • Je krijgt de mogelijkheid om complexe analyses uit te voeren.
 • Je garandeert, samen met je collega’s, nauwkeurige testen en kwaliteit van het labo.
 • Je werkt in de nachtdienst.
 • Overleg met collega’s, optimalisatie van de werking samen met het team én natuurlijk een TOP werksfeer, dat is waar jij mee aan werkt.

Welke kleuren staan je goed?

 • Je bent in het bezit van het diploma bachelor in de medisch laboratoriumtechnologie
 • Heb je voorafgaande ervaring, super! Ben je schoolverlater, waag ook zeker je kans! Heb je daarnaast ervaring met glims en cITm, ideaal.
 • Je hebt een goede basiskennis van informatica
 • Door je sociale flair ben je erg collegiaal en kan je je gemakkelijk integreren in een team. Daarnaast kan je ook zelfstandig werken.
 • Je bent sterk in communicatie, zowel schriftelijk als mondeling. Daarnaast heb je organisatorische vaardigheden, kan je goed plannen en neem je graag initiatief.
 • Stress schrikt je niet af, je blijft kalm, kan efficiënt handelen onder druk en verliest de kwaliteit niet uit het oog.
 • Je hecht erg veel belang aan kwaliteit!
 • Je bent een nachtraaf en neemt graag de nachtdiensten voor je rekening

Welke rooskleurige toekomst bieden wij jou?

Voor deze job vol kleur bieden we een voltijds contract onbepaalde duur aan in een jobtime van 100% in vaste nachtdienst.

Daarnaast biedt het OLV Ziekenhuis een attractief en veelkleurig beloningspalet om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen.

We hebben zowel oog voor zowel financiële als niet-financiële elementen. Lees er meer over op deze pagina:

https://www.olvz.be/nl/arbeidsvoorwaarden-voor-olv-werknemers

Interesse? … Solliciteer nu!

Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Directeur klinisch laboratorium dr Peter Meeus, 053 72 42 91..

Wil je een duidelijk zicht op de functie? Verder in het sollicitatieproces bieden we je de kans om een dag mee te lopen met je toekomstige collega’s!

Een gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt. Mogen wij u daarom vragen om uw CV op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.

 

 

Solliciteer voor deze functie