Aalst, Asse, Ninove,
Full time,
Ben je op zoek naar een ideale manier om relevante werkervaring op te doen en tegelijk wat bij te verdienen? Benieuwd om te ontdekken hoe het er in het OLV Ziekenhuis aan toe gaat? Wij zijn op zoek naar enthousiaste jobstudenten verpleegkunde die bereid zijn om bij te springen op onze verpleegafdelingen tijdens de zomermaanden. Ontdek via vakantiewerk onze verschillende afdelingen en wie weet, misschien wel je toekomstige collega's!

Taakomschrijving

Je takenpakket is afhankelijk van het studiejaar waarin je zit en kan logistieke en/of zorgkundige en/of verpleegkundige taken bevatten. Je zal 1 op 2 weekends mee ingepland worden in de zorgondersteuning op de afdeling.

Profiel

  • Je bent student verpleegkunde, vroedkunde of geneeskunde (Het heeft jammer genoeg geen zin om te solliciteren als je een andere opleiding volgt).
  • Je hebt het eerste jaar succesvol beëindigd en hebt een attest van zorgkundige (of je hebt dit aangevraagd).
  • Indien je afstudeert tijdens het academiejaar 2021-2022, dan is vakantiewerk binnen het OLV ziekenhuis enkel mogelijk als je nadien fulltime verder studeert.
  • De voorschriften/basisvereisten met betrekking tot handhygiëne dien je te respecteren.
  • Je bent 16 jaar bij de start van je tewerkstelling.

Praktisch

Er is vakantiewerk mogelijk op onze drie campussen (Aalst, Asse en Ninove). Gelieve bij je sollicitatie je voorkeur campus aan te duiden in het daarvoor voorziene veld. Vergeet zeker niet de beschikbare periode(s) door te geven. Indien er geen periode wordt doorgegeven, kan de sollicitatie niet verwerkt worden. Je kan gerust meerdere periodes aanduiden. Gelieve ook een cv toe te voegen met je studies en/of eventuele andere (vakantiewerk)ervaringen. Het aantal plaatsen voor vakantiewerk is beperkt, waardoor jammer genoeg niet op elke aanvraag een positief antwoord gegeven kan worden.     Sinds 01/01/2017 kan je als student elk kalenderjaar in totaal 475u werken waarin je minder sociale bijdragen betaalt dan een gewone werknemer. Wij vragen aan elke jobstudent die bij ons tewerkgesteld wordt om een attest (met betrekking tot het aantal reeds gepresteerde uren) aan te maken via www.studentatwork.be en ons te bezorgen. (OPGELET: Het attest is maar 3 maand geldig van zodra je het hebt afgedrukt)

Contact

Voor meer informatie en vragen/opmerkingen, kan je contact opnemen met HR; 053/72.84.22

Solliciteer voor deze functie