Aalst,
Full time,

Een job waarin je verpleegkundig professioneel handelen kan combineren met kwalitatieve en innovatie zorgverlening (zorgen voor mensen), dat kan bij het OLV Ziekenhuis, want professionele en betrokken zorg bieden, dàt zit in ons DNA!

Samen met jou Top in Zorg!

Evidence based nursing in een multidisciplinair team binnen een uniek Oncologisch centrum? Welkom bij het Oncologisch Support Team! Je gaat aan de slag als verpleegkundig specialist binnen het zorgdomein van de oncologie, meer bepaald binnen urologie. Je werkt samen met het team en de artsen en maakt mee het verschil voor de patiënt.

Elke dag beleef je iets kleurrijks in deze functie:

 • Je start iedere dag met een lach, je kijkt er naar uit om je zorg, sociale flair en warmte te gebruiken, zowel naar je collega’s als naar de patiënten. Je hecht veel belang aan warme zorg, een lach bij een patiënt of een korte babbel is waarom jij de job graag doet!
 • De patiënten worden door jou vol empathie en inlevingsvermogen begeleid, je informeert hen binnen het zorgdomein van de oncologie/urologie en werkt hiervoor samen met alle actoren.
 • Je registreert patiëntengegevens en controleert de kwaliteit. Daarnaast ontwikkel, implementeer en evalueer je de zorgpaden binnen dit klinisch domein.
 • Participeren en implementeren van wetenschappelijk onderzoek is één van je kerntaken, werken volgens Evidence based practices is waar jij voor staat.
 • Om je expertise verder op te bouwen en uit te dragen, zowel binnen als buiten de organisatie participeer je actief aan seminaries en symposia.
 • Je garandeert continuïteit van de verpleegkundige en psychosociale zorg. Daarnaast werk je mee aan projecten en zorg ondersteunende activiteiten binnen de oncologie.
 • Overleg met collega’s, optimalisatie van de zorg samen met het team én natuurlijk een TOP werksfeer, dat is waar jij mee aan werkt.

Welke kleuren staan je goed?

 • Je hebt een diploma master in de verpleegkunde en hebt bij voorkeur een beroepstitel oncologie.
 • Heb je kennis binnen de oncologische zorg en over het ontwikkelen van zorgpaden, dan is dat zeker een plus!
 • Zelfstandig en flexibel werken? Voor jou geen probleem, maar ook in team vind jij je weg.
 • Je kan vlot overweg met het Office-pakket.
 • Je vindt warm en menselijk contact belangrijk, maar gaat ook op een professionele en deskundige wijze met de patiënt om.

Welke rooskleurige toekomst bieden wij jou?

Voor deze job vol kleur bieden we een contract van onbepaalde duur aan in een jobtime van 100%   Daarnaast biedt het OLV Ziekenhuis een attractief en veelkleurig beloningspalet om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor zowel financiële als niet-financiële elementen. Lees er meer over op deze pagina: https://www.olvz.be/nl/arbeidsvoorwaarden-voor-olv-werknemers

Interesse? … Solliciteer nu!

Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Pascal Vanmeenen, Zorgzonemanager Oncologie/Abdominale pathologie, 053/72 48 75.

Wil je een duidelijk zicht op de functie? Verder in het sollicitatieproces bieden we je de kans om een dag mee te lopen met je toekomstige collega’s!

Een gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt. Mogen wij u daarom vragen om uw CV op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.

 

Solliciteer voor deze functie