Aalst,
Full time,

Jouw zorg en toewijding die de patiënt gelukkig maakt… Is dat niet hetgeen waarom jij je job zo graag doet? Een job waarin je het sociale contact kan combineren met het zorgen voor mensen, dat kan bij het OLV Ziekenhuis, want een warme zorg bieden, dàt zit in ons DNA!

Samen met jou Top in Zorg!

Innovatie, gedrevenheid, klinisch redeneren en sterke zorg zijn woorden die bij jou passen? Ideaal! Samen met het sterke team rondom jou, werk jij mee aan een innovatieve groei van deze dienst.

Je functie...

 • Je start iedere dag met een lach, je kijkt er naar uit om je zorg, sociale flair en warmte te gebruiken, zowel naar je collega’s als naar de patiënten. Je hecht veel belang aan warme zorg, een lach bij een patiënt of een korte babbel is waarom jij de job graag doet!
 • Je verleent verpleegkundige zorg op een nauwkeurige, planmatige en deskundige wijze. Je houdt rekening met de behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving.
 • Patiënten met empathie en inlevingsvermogen begeleiden is waar jij voor staat.
 • Handelingen die jou zijn toevertrouwd door de geneesheren, voer je met zorg uit.
 • Je garandeert continuïteit van de zorgverlening en neemt je verantwoordelijkheid hierin op, je registreert in een verpleegkundig dossier en je brieft je collega's mondeling.
 • Opvang, begeleiding en evaluatie van studenten verpleegkunde behoort ook tot je takenpakket.
 • Om je expertise verder op te bouwen en uit te dragen krijg je een on-the-job training op de afdeling, zelf ben je bereid tot het volgen van de nodige bijscholing en opleiding in de snel evoluerende wereld van Hart en Vaat.
 • Overleg met collega’s, optimalisatie van de zorg samen met het team én natuurlijk een TOP werksfeer, dat is waar jij mee aan werkt.

Wat zit er in jouw DNA?

 • Je hebt een diploma bachelor in de (ziekenhuis) verpleegkunde of je bent een gegradueerd verpleegkundige (HBO5).
 • Heb je voorafgaande ervaring binnen cardiologie, super! Ben je schoolverlater, waag ook zeker je kans!
 • Je vindt warm en menselijk contact belangrijk, maar gaat ook op een professionele en deskundige wijze met de patiënt om. Je hebt een specifieke interesse voor de zorg van patiënten met acute en chronische cardiale pathologie.
 • Je bent communicatief, nauwgezet en correct naar collega’s, leidinggevenden en geneesheren. Je kan zelfstandig zorg verlenen, maar vindt ook in een team je weg.
 • Je neemt initiatief, bent geduldig met patiënten, wil je inzetten om de kwaliteit en coördinatie van de zorg te optimaliseren en bent in staat om praktische of medische problemen van patiënten te analyseren en interpreteren, na overleg met de arts.
 • Nauwkeurigheid, orde, veiligheid en hygiëne, zijn aspecten die bij je passen.
 • Je slorpt informatie op en werkt graag in een innovatieve omgeving.
 • Stress schrikt je niet af, je blijft kalm en kan efficiënt handelen onder druk.

Wat hebben wij jou te bieden?

Voor deze job vol kleur bieden we een contract van onbepaalde duur aan in een jobtime van 100%, inclusief avond-, weekend- en nachtshiften.   Daarnaast biedt het OLV Ziekenhuis een attractief en veelkleurig beloningspalet om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben oog voor zowel financiële als niet-financiële elementen. Lees er meer over op deze pagina: https://www.olvz.be/nl/arbeidsvoorwaarden-voor-olv-werknemers  

Interesse? … Solliciteer nu!

Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Kristien Croeckaert, Zorgzonemanager Cardiologie - Cardiovasculaire en Thoracale Heelkunde, Tel: 053/72 88 70.

Wil je een duidelijk zicht op de functie? Verder in het sollicitatieproces bieden we je de kans om een dag mee te lopen met je toekomstige collega’s!

Een gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt. Mogen wij u daarom vragen om uw CV op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.

Solliciteer voor deze functie