Aalst,
Full time,

Jouw zorg en toewijding die de patiënt gelukkig maakt… Is dat niet hetgeen waarom jij je job zo graag doet? Een job waarin je het sociale contact kan combineren met het zorgen voor mensen, dat kan bij het OLV Ziekenhuis, want een warme zorg bieden, dàt zit in ons DNA!

Samen met jou Top in Zorg!

Wil jij samen met dit sterke team werken aan een goede zorg voor de patiënt, ben je daarnaast sterk in klinisch redeneren? Je komt terecht in een innovatieve omgeving tussen gedreven collega's die samen met jou in deze acute situaties de beste zorg verlenen. 

Je functie…

 • Je start iedere dag met een lach, je kijkt er naar uit om je zorg, sociale flair en warmte te gebruiken, zowel naar je collega’s als naar de patiënten. Je hecht veel belang aan warme zorg, een lach bij een patiënt of een korte babbel is waarom jij de job graag doet!
 • Je verleent kwalitatieve verpleegkundige totaalzorg op een nauwkeurige, planmatige en deskundige wijze. Je houdt rekening met de behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. De patiëntenpopulatie binnen de afdeling CCU bestaat voornamelijk uit mensen met een acuut hartinfarct en acuut ischemisch hartlijden, acuut hartfalen (chronisch en de novo), ernstige hartritmeproblematiek, enz.
 • Patiënten met empathie en inlevingsvermogen begeleiden is waar jij voor staat.
 • Handelingen die jou zijn toevertrouwd door de geneesheren, voer je met zorg uit. Je assisteert de arts bij het plaatsen van allerlei katheters. Je werkt met gespecialiseerde apparatuur zoals (niet-)invasieve beademingsapparatuur en invasieve monitoring. Je bent in staat om diverse parameters deskundig te interpreteren en zorgt voor de registratie van alle activiteiten in het elektronisch patiëntendossier.
 • Je staat in voor het toedienen van een zéér brede waaier van medicatie waarbij nauwgezette berekeningen een must zijn.
 • Je bent een uitmuntend observator en kan de evolutie van de patiënt zowel in positieve als in negatieve richting goed inschatten.
 • Je garandeert continuïteit van de zorgverlening en neemt je verantwoordelijkheid hierin op, je registreert in een verpleegkundig dossier en je brieft je collega's mondeling.
 • Om je expertise verder op te bouwen en uit te dragen krijg je een on-the-job training op de afdeling, zelf ben je bereid tot het volgen van de nodige bijscholing en opleiding in de snel evoluerende wereld van cardiologie.
 • Overleg met collega’s, optimalisatie van de zorg samen met het team én natuurlijk een TOP werksfeer, dat is waar jij mee aan werkt.

Wat zit er in jouw DNA?

 • Je hebt een diploma bachelor in de (ziekenhuis) verpleegkunde.
 • Heb je reeds een Banaba/postgraduaat spoed/IZ, super! Maar ook indien je deze nog niet hebt behaald kom je in aanmerking!
 • Je slorpt informatie op en werkt graag in een innovatieve omgeving.
 • Stress schrikt je niet af, je blijft kalm en kan efficiënt handelen onder druk en bij emotionele belasting.
 • Je bent communicatief, nauwgezet, flexibel en correct naar collega’s, leidinggevenden en geneesheren.
  Je kan zelfstandig zorg verlenen, maar vindt ook in een team je weg.
 • Je vindt warm en menselijk contact belangrijk, maar gaat ook op een professionele en deskundige wijze met de patiënt om.
 • Je hebt oog voor kwaliteit van zorg en mogelijkheden voor verbeteringen en je wenst hier een actieve bijdrage aan te leveren.
 • Je bent computervaardig, communicatief en toont initiatief. 
 • Je kunt vooruit denken, zelfstandig beslissingen nemen en tijdens hoge werkdruk kun je creatief denken & prioriteiten. 

Wat hebben wij jou te bieden?

Voor deze job vol kleur bieden we een contract van onbepaalde duur aan in een jobtime van 100%, inclusief avond-, weekend- en nachtshiften.   Daarnaast biedt het OLV Ziekenhuis een attractief en veelkleurig beloningspalet om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben oog voor zowel financiële als niet-financiële elementen. Lees er meer over op deze pagina:

https://www.olvz.be/nl/arbeidsvoorwaarden-voor-olv-werknemers

 

Interesse? … Solliciteer nu!

Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Kristien Croeckaert, Zorgzonemanager Cardio en Cardiovasculaire Heelkunde, 053/72 88 70.

Wil je een duidelijk zicht op de functie? Verder in het sollicitatieproces bieden we je de kans om een dag mee te lopen met je toekomstige collega’s!

Een gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt. Mogen wij u daarom vragen om uw CV op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief

 

 

Solliciteer voor deze functie