Asse,
Full time,

Jouw zorg en toewijding die de patiënt gelukkig maakt… Is dat niet hetgeen waarom jij je job zo graag doet? Een job waarin je het sociale contact kan combineren met het zorgen voor mensen, dat kan bij het OLV Ziekenhuis, want een warme zorg bieden, dàt zit in ons DNA!

Je werkt in een multidisciplinair team op de afdeling Geneeskunde/Heelkunde in het ziekenhuis op de campus Asse. De equipe bestaat uit een 20-tal teamleden: artsen, verpleegkundigen, verzorgenden en logistiek medewerkers. Het gaat over een gemengde dienst Geneeskunde/Heelkunde waar patiënten worden opgenomen met interne, cardiale problemen of na een heelkundige ingreep of orthopedische ingreep. Ook patiënten voor orthogeriatrie krijgen op deze afdeling een multidisciplinaire behandeling. Samen met je collega’s sta je in voor het bieden van kwalitatief hoogstaande totaalzorg aan patiënten met respect voor de individuele psychosociale en lichamelijke noden van de patiënt.

Samen met jou Top in Zorg!

Je functie...

 • Je verleent verpleegkundige zorg op een nauwkeurige, planmatige en deskundige wijze, rekening houdend met de behoeften van de patiënt en zijn omgeving.
 • Je hebt een brede interesse.
 • Je draagt verantwoordelijkheid in het verlenen van zorg.
 • Je legt activiteiten vast in een verpleegkundig dossier en brieft je collega’s mondeling.
 • Je participeert aan het overleg op de afdeling en streeft in teamverband mee naar verdere optimalisering van de zorg.
 • Je zorgt voor de opvang, begeleiding en evaluatie van studenten verpleegkunde.

Wat zit er in jouw DNA?

 • Je hebt een diploma van bachelor of gegradueerd verpleegkundige.
 • Zowel kandidaten met ervaring als schoolverlaters komen in aanmerking.
 • Je werkt nauwkeurig, ordelijk en hygiënisch.
 • Je benadert patiënten op een professionele en deskundige wijze, doch je verliest ook het warme en menselijk contact niet uit het oog.
 • Je kan accuraat rapporteren aan collega's, leidinggevenden en geneesheren.

Wat hebben wij jou te bieden?

Voor deze job vol kleur bieden we een contract van onbepaalde duur aan, inclusief avond-, weekend- en nachtshiften. Verschillende jobtimes zijn mogelijk.   Daarnaast biedt het OLV Ziekenhuis een attractief en veelkleurig beloningspalet om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben oog voor zowel financiële als niet-financiële elementen. Lees er meer over op deze pagina: https://www.olvz.be/nl/arbeidsvoorwaarden-voor-olv-werknemers

Interesse? … Solliciteer nu!

Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Anne De Bievre, Zorgzonemanager, 053 72 49 94.

Wil je een duidelijk zicht op de functie en het traject? In de loop van het sollicitatieproces bieden we je de kans om een dag mee te lopen met je toekomstige collega’s!

Een gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt. Mogen wij u daarom vragen om uw CV op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief

 

Solliciteer voor deze functie