Aalst, Asse, Ninove,
Full time,

Jouw zorg en toewijding die de patiënt gelukkig maakt… Is dat niet hetgeen waarom jij je job zo graag doet? Een job waarin je het sociale contact kan combineren met het zorgen voor mensen, dat kan bij het OLV Ziekenhuis, want een warme zorg bieden, dàt zit in ons DNA!

Samen met jou Top in Zorg !

Variatie en afwisseling is je ding? Welkom in de mobiele equipe! Je krijgt de kans om te proeven van de verschillende diensten in ons ziekenhuis. Je leert het ziekenhuis kennen, je bouwt een brede ervaring op én je komt in contact met verschillende diensten in het ziekenhuis. Binnen de mobiele equipe werk je nauw samen met de teams binnen de afdeling waar je wordt ingeschakeld.

Je functie…

 • Je start iedere dag met een lach, je kijkt er naar uit om je zorg, sociale flair en warmte te gebruiken, zowel naar je collega’s als naar de patiënten. Je hecht veel belang aan warme zorg, een lach bij een patiënt of een korte babbel is waarom jij de job graag doet!
 • Je verleent verpleegkundige zorg op een nauwkeurige, planmatige en deskundige wijze. Je houdt rekening met de behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving.
 • Patiënten met empathie en inlevingsvermogen begeleiden is waar jij voor staat.
 • Handelingen correct uitvoeren waar jij verantwoordelijk voor bent, rapportage aan de geneesheer en collega’s, medicatieschema’s opvolgen en berekenen en de bloedwaarden opvolgen behoort ook tot jouw takenpakket.
 • Verpleegtechnische handelingen uitvoeren, da’s echt je ding! Je assisteert artsen bij medische procedures, je bent zeer nauwgezet in het opvolgen van diverse vitale parameters en leert deze op een correcte manier interpreteren.
 • Je garandeert continuïteit van de zorgverlening en neemt je verantwoordelijkheid hierin op, je registreert in een verpleegkundig dossier en je brieft je collega's mondeling.
 • Overleg met collega’s, optimalisatie van de zorg samen met het team én natuurlijk een TOP werksfeer, dat is waar jij mee aan werkt.

Wat zit er in jouw DNA?

 • Je hebt een diploma bachelor in de (ziekenhuis) verpleegkunde of je bent een gegradueerd verpleegkundige (HBO5).
 • Afwisseling en variatie in je job, dat is je ding. Daarnaast ben je organisatorisch en planmatig
 • Door je sociale flair ben je erg collegiaal en kan je je gemakkelijk integreren in een team.
 • Gedrevenheid, motivatie en je vastbijten in deze boeiende, maar soms ook veeleisende job zijn aspecten die bij je passen.
 • Je slorpt informatie op en werkt graag in een innovatieve omgeving.
 • Stress schrikt je niet af, je blijft kalm en kan efficiënt handelen onder druk.
 • Je vindt warm en menselijk contact belangrijk, maar gaat ook op een professionele en deskundige wijze met de patiënt om.

Wat hebben wij jou te bieden?

Voor deze job vol kleur bieden we een contract van onbepaalde duur aan in een jobtime van 100%

 

Daarnaast biedt het OLV Ziekenhuis een attractief en veelkleurig beloningspalet om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen.

We hebben zowel oog voor zowel financiële als niet-financiële elementen. Lees er meer over op deze pagina:

https://www.olvz.be/nl/arbeidsvoorwaarden-voor-olv-werknemers

 

Interesse? … Solliciteer nu!

Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Mevr. Marion Boriau, Zorgzonemanager Zintuigen, Moeder en kind en Psychiatrie op het nummer 053/72 88 54.

Wil je een duidelijk zicht op de functie? Verder in het sollicitatieproces bieden we je de kans om een dag mee te lopen met je toekomstige collega’s!

Een gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt. Mogen wij u daarom vragen om uw CV op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.

Solliciteer voor deze functie