Aalst, Ninove,
Full time,

Jouw zorg en toewijding die de patiënt gelukkig maakt… Is dat niet hetgeen waarom jij je job zo graag doet? Een job waarin je het sociale contact kan combineren met het zorgen voor mensen, dat kan bij het OLV Ziekenhuis, want een warme zorg bieden, dàt zit in ons DNA!

Samen met jou Top in Zorg!

Werken in een multidisciplinair team op de afdeling nefrologie dialyse? Je biedt, samen met het team, bestaande uit artsen, verpleegkundigen, zorgkundigen, logistiek assistenten, sociaal verpleegkundigen en psychologen een kwalitatieve, totale en planmatige zorg aan deze patiënten met respect voor de individuele psychosociale en lichamelijke noden van elke chronische patiënt.

Je functie…

 • Je start iedere dag met een lach, je kijkt er naar uit om je zorg, sociale flair en warmte te gebruiken, zowel naar je collega’s als naar de patiënten. Je hecht veel belang aan warme zorg, een lach bij een patiënt of een korte babbel is waarom jij de job graag doet!
 • De patiënten worden door jou vol empathie en inlevingsvermogen begeleid. Je doet de totaalzorg met aandacht voor fysische, psychische, morele en sociale aspecten die ertoe bijdragen dat de patiënt zich thuis voelt op de afdeling.
 • Je wordt geapprecieerd omwille van je initiatieven en pro-activiteit, krijgt kansen om te groeien en doorloopt een intensief en gestructureerd inscholingsprogramma om ingewerkt te worden in de diverse activiteiten.
 • Je voert, na je inscholingstraject, de verschillende dialysetechnieken uit die nodig zijn voor de patiënt en staat in voor de coördinatie van de totaalzorg rond de aan jou toegewezen patiënt.
 • Overleg met collega’s, optimalisatie van de zorg samen met het team én natuurlijk een TOP werksfeer, dat is waar jij mee aan werkt.

Wat zit er in jouw DNA?

 • Je hebt een diploma bachelor in de (ziekenhuis)verpleegkunde.
 • Heb je voorafgaande ervaring, super! Ben je schoolverlater, waag ook zeker je kans!
 • Deze boeiende job zorgt voor motivatie en gedrevenheid, je bent integer en hebt een hart voor de chronische zorg.
 • Verpleegtechnische handelingen vormen voor jou geen probleem, maar ook je patiëntgerichte houding verlies je niet uit het oog.
 • Je slorpt informatie op en IT-applicaties schrikken je niet af.
 • Stress schrikt je niet af, je blijft kalm en kan efficiënt handelen onder druk.
 • Je bent communicatief en nauwgezet in je verslaggeving. Je kan zelfstandig zorg verlenen, maar vindt ook in een team je weg.
 • Je vindt warm en menselijk contact belangrijk, maar gaat ook op een professionele en deskundige wijze met de patiënt, collega’s, leidinggevenden en geneesheren om.

Wat hebben wij jou te bieden?

Voor deze job vol kleur bieden we een contract van onbepaalde duur aan in een jobtime van 100%, inclusief wachtdiensten   Daarnaast biedt het OLV Ziekenhuis een attractief en veelkleurig beloningspalet om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen.
We hebben oog voor zowel financiële als niet-financiële elementen. Lees er meer over op deze pagina:
https://www.olvz.be/nl/arbeidsvoorwaarden-voor-olv-werknemers  

Interesse? … Solliciteer nu!

Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met onze zorgzonemanager Nefrologie, Nele Palsterman, Tel: 053/72 70 40.

Wil je een duidelijk zicht op de functie? Verder in het sollicitatieproces bieden we je de kans om een dag mee te lopen met je toekomstige collega’s!

Een gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt. Mogen wij u daarom vragen om uw CV op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.

 

 

Solliciteer voor deze functie