Asse,
Full time, Part time,

Ben jij een leergierig, stressbestendig, proactief iemand die sterk in zijn schoenen staat en bovendien graag technisch werkt? Dan heb jij het ideale profiel om als OK verpleegkundige aan de slag te gaan!

Je komt terecht in een hoogtechnologische omgeving, binnen een groot team van verpleegkundigen bij wie je steeds terechtkan voor vragen. Je staat er dus nooit alleen voor. Verder heb je als OK verpleegkundige een nauw contact met de artsen van wie je steeds iets kan bijleren.

Is je interesse gewekt? Aarzel dan niet en zet vandaag nog de eerste stap naar een boeiende en uitdagende carrière.

Samen met jou Top in Zorg, want dat zit in ons DNA!

Je functie...

 • Je bent een veelzijdige verpleegkundige; je werkt zowel op de operatiezaal als in de ontwaakzaal.
 • Op de operatiezaal werk je als omloopverpleegkundige. Je verleent assistentie bij de narcose. Je biedt ondersteuning bij chirurgische ingrepen na de inloopperiode.
 • In de ontwaakzaal observeer en bewaak je patiënten nauwkeurig. Naargelang de ingreep, controleer en registreer je vitale functies op een systematische wijze.
 • Je verleent verpleegkundige zorg op een nauwkeurige, planmatige en deskundige wijze, rekening houdend met de behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving.
 • Je volgt een systematisch inlooptraject op de afdeling dat gradueel wordt opgebouwd.
 • Je participeert aan het overleg op de afdeling en streeft in teamverband mee naar verdere optimalisering van de zorg.
 • Je zorgt voor de opvang, begeleiding en evaluatie van stagiaires verpleegkundigen.

Wat zit er in jouw DNA?

 • Je beschikt over een diploma ‘Bachelor in de ziekenhuisverpleegkunde’.
 • Je werkt nauwkeurig, ordelijk, veilig, hygiënisch en kan een hoog werktempo aan.
 • Je wordt omschreven als stressbestendig en handelt efficiënt en kordaat onder werk,- en tijdsdruk.
 • Je bent sterk technisch onderlegd en je leert werken met gespecialiseerde apparatuur. Bovendien ben je sterk theoretisch onderlegd en ben je bereid je voortdurend bij te scholen.
 • Je bent zeer collegiaal en flexibel ingesteld en je kan je vlot integreren in een team.

Wat hebben wij jou te bieden?

Voor deze job vol kleur bieden we een contract van onbepaalde duur aan in een jobtime van 100% (of 80%), inclusief avond- en weekendwerk + wachtdiensten, er is een beurtrol voor de wachtdienst: +/- 7 weken per jaar ben je van wacht en telefonisch bereikbaar.   Daarnaast biedt het OLV Ziekenhuis een attractief en veelkleurig beloningspalet om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben oog voor zowel financiële als niet-financiële elementen. Lees er meer over op deze pagina: https://www.olvz.be/nl/arbeidsvoorwaarden-voor-olv-werknemers  

Interesse? … Solliciteer nu!

Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Jan De Veylder (Zorgzonemanager OK) op het nummer 053/72 49 59.

Wil je een duidelijk zicht op de functie? In de loop van het sollicitatieproces bieden we je de kans om een dag mee te lopen met je toekomstige collega’s!


Een gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt. Mogen wij u daarom vragen om uw CV op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.

 

 

Solliciteer voor deze functie