Aalst, Asse,
Full time,

Jouw zorg en toewijding die de patiënt gelukkig maakt… Is dat niet hetgeen waarom jij je job zo graag doet? Een job waarin je het sociale contact kan combineren met het zorgen voor mensen, dat kan bij het OLV Ziekenhuis, want een warme zorg bieden, dàt zit in ons DNA!

Samen met jou Top in Zorg!

Wil je, samen met je collega’s, warme zorg bieden aan psychiatrische patiënten met respect voor de individuele psychosociale en lichamelijke noden van elke patiënt? Welkom op de psychiatrische afdeling in ons ziekenhuis!

Je functie…

  • Je start iedere dag met een lach, je kijkt er naar uit om je zorg, sociale flair en warmte te gebruiken, zowel naar je collega’s als naar de patiënten. Je hecht veel belang aan warme zorg, een lach bij een patiënt of een korte babbel is waarom jij de job graag doet!
  • Psychiatrische patiënten met empathie en inlevingsvermogen begeleiden is waar jij voor staat. Je hebt een sterke interesse in psychiatrische problemen (vb. verslaving, depressie, psychose, enz.)
  • Je verleent verpleegkundige zorg op een nauwkeurige, planmatige en deskundige wijze. Je houdt rekening met de behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving.
  • Handelingen correct uitvoeren waar jij verantwoordelijk voor bent, verantwoordelijkheid dragen voor de voortgang van de zorgverlening en activiteiten vastleggen in een geïnformatiseerd verpleegkundig dossier, behoren ook tot jouw takenpakket.
  • Samen met het team werk je aan een sfeer van vertrouwen en wederzijds respect en hecht je belang aan professionaliteit en persoonlijke zorg voor elke patiënt.
  • Overleg met collega’s, optimalisatie van de zorg samen met het team én natuurlijk een TOP werksfeer, dat is waar jij mee aan werkt.

Wat zit er in jouw DNA?

  • Je hebt een diploma bachelor in de verpleegkunde of je bent gegradueerd verpleegkundige met optie psychiatrie.
  • Nauwkeurig, planmatig, ordelijk, veilig en hygiëne zijn woorden die volledig bij je passen!
  • Je bent communicatief en nauwgezet in je verslaggeving. Je kan zelfstandig zorg verlenen, maar vindt ook in een team je weg.
  • Je vindt warm en menselijk contact belangrijk, maar gaat ook op een professionele en deskundige wijze met de patiënt, collega’s, leidinggevenden en geneesheren om.

Wat hebben wij jou te bieden?

Voor deze job vol kleur bieden we een contract van onbepaalde duur aan in een jobtime van 100%.   Daarnaast biedt het OLV Ziekenhuis een attractief en veelkleurig beloningspalet om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben oog voor zowel financiële als niet-financiële elementen. Lees er meer over op deze pagina: https://www.olvz.be/nl/arbeidsvoorwaarden-voor-olv-werknemers

Interesse? … Solliciteer nu!

Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Mevr. Marion Boriau, Zorgzonemanager Zintuigen, Moeder en kind en Psychiatrie op het nummer 053/72 88 54.

Wil je een duidelijk zicht op de functie? Verder in het sollicitatieproces bieden we je de kans om een dag mee te lopen met je toekomstige collega’s!

Een gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt. Mogen wij u daarom vragen om uw CV op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.

 

Solliciteer voor deze functie