Aalst,
Full time,

Jouw zorg en toewijding die de patiënt gelukkig maakt… Is dat niet hetgeen waarom jij je job zo graag doet? Een job waarin je het sociale contact kan combineren met het zorgen voor mensen, dat kan bij het OLV Ziekenhuis, want een warme zorg bieden, dàt zit in ons DNA!

Samen met jou Top in Zorg!

Wil jij ervoor zorgen dat de arts op basis van de beelden die jij gemaakt hebt een diagnose kan stellen? Welkom op de afdeling MR in ons ziekenhuis!

Je functie…

 • Je start iedere dag met een lach, je kijkt er naar uit om je zorg, sociale flair en warmte te gebruiken, zowel naar je collega’s als naar de patiënten. Je hecht veel belang aan warme zorg, een lach bij een patiënt of een korte babbel is waarom jij de job graag doet!
 • Je wordt geapprecieerd omwille van je initiatieven en pro-activiteit, krijgt kansen om te groeien en doorloopt een intensief en gestructureerd inscholingsprogramma om ingewerkt te worden in de diverse activiteiten. Je wordt zowel theoretisch als praktijkgericht ondergedompeld in deze hoogtechnologische werkwijze.
 • Deskundige mentoren voorzien een on-the-job training en begeleiding in omloop, assistentie, nazorg en technisch verslag voor de diverse technieken die hier worden toegepast.
 • Een snel evoluerende wereld in medische beeldvorming trekt je aandacht, je wil deze boeiende wereld met hoogtechnologische technieken van de MR tot in de puntjes kennen en deze kennis blijvend bijschaven. Je wil meewerken aan de uitbouw van deze omgeving waar de zorg voor deze specifieke patiënt centraal staat.
 • Overleg met collega’s, optimalisatie van de zorg samen met het team én natuurlijk een TOP werksfeer, dat is waar jij mee aan werkt.

Wat zit er in jouw DNA?

 • Je hebt een diploma bachelor in de (ziekenhuis) verpleegkunde of bachelor technoloog medische beeldvorming. Daarnaast heb je of ben je bereid om de opleiding radioprotectie te volgen.
 • Heb je voorafgaande ervaring op een dienst Magnetische Resonantie, super! Ben je schoolverlater, waag ook zeker je kans!
 • Gedrevenheid, motivatie en je vastbijten in deze boeiende, maar soms ook veeleisende job zijn aspecten die bij je passen. Computers en technologische apparatuur zijn voor jou niet onbekend? Super!
 • Je slorpt informatie op, werkt graag in een innovatieve omgeving, je bent technisch aangelegd en hebt ervaring of sterke interesse in medische beeldvorming. Door je interesse wil je meewerken en meedenken aan de verdere uitbouw van deze omgeving. Je levert proactief een bijdrage aan de optimalisatie van de afdeling.
 • Stress schrikt je niet af, je blijft kalm en kan efficiënt handelen onder druk.
 • Je vindt warm en menselijk contact belangrijk, maar gaat ook op een professionele en deskundige wijze met de patiënt om.

Wat hebben wij jou te bieden?

Voor deze job vol kleur bieden we een contract van onbepaalde duur aan in een jobtime van 100%, inclusief avond-, weekend- en nachtshiften.   Daarnaast biedt het OLV Ziekenhuis een attractief en veelkleurig beloningspalet om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben oog voor zowel financiële als niet-financiële elementen. Lees er meer over op deze pagina: https://www.olvz.be/nl/arbeidsvoorwaarden-voor-olv-werknemers

Interesse? … Solliciteer nu!

Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Marc De Neef, Hoofdverpleegkundige medische beeldvorming, tel: 053/72 41 41.

Wil je een duidelijk zicht op de functie? Verder in het sollicitatieproces bieden we je de kans om een dag mee te lopen met je toekomstige collega’s!

Een gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt. Mogen wij u daarom vragen om uw CV op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.

Solliciteer voor deze functie