Aalst,
Part time,

Jouw zorg en toewijding die de patiënt gelukkig maakt… Is dat niet hetgeen waarom jij je job zo graag doet? Een job waarin je het sociale contact kan combineren met het zorgen voor mensen, dat kan bij het OLV Ziekenhuis.

Samen met jou Top in Zorg, dàt zit in ons DNA!

Ben jij een leergierig, stressbestendig, en proactieve vroedvrouw (afgestudeerd voor oktober 2018) die sterk in haar schoenen staat en bovendien graag technisch werkt? Dan heb jij het ideale profiel om als collega op het operatiekwartier aan de slag te gaan op de cluster gynaecologie!

Je komt terecht in een hoogtechnologische omgeving, binnen een groot team van verpleegkundigen bij wie je steeds terechtkan voor vragen. Je staat er dus nooit alleen voor. Verder heb je als vroedkundige op de operatiezaal een nauw contact met de artsen van wie je steeds iets kan bijleren.

Is je interesse gewekt? Aarzel dan niet en zet vandaag nog de eerste stap naar een boeiende en uitdagende carrière.

Elke dag beleef je iets kleurrijks in deze functie:

  • Op de operatiezaal werk je binnen de deelcluster gynaecologie . Je gaat eerst aan de slag als anesthesie-omloopverpleegkundige. Na een inloopperiode leer je instrumenteren bij gynaecologische ingrepen.
  • Je verleent kwalitatieve en technische zorg aan perioperatieve patiënten behorende tot de specialisatie gynaecologie. Je verleent deze zorgen op een nauwkeurige, planmatige en deskundige wijze, rekening houdend met de behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving.
  • Je ondersteunt en assisteert anesthesisten en chirurgen bij de voorbereiding van de patiënt op de operatiezaal, bij inductie, tijdens en na de chirurgische ingreep. Je bent hierbij in staat om de evolutie van de patiënt zowel in positieve als negatieve richting goed in te schatten.
  • Je werkt constructief mee aan het overleg op het operatiekwartier, je denkt mee over een verdere optimalisering van de zorg en bent bereid deeltaken binnen de verantwoordelijk-heden van een vroedvrouw op te nemen.
  • Eens je ingewerkt bent, draai je mee in de weekend- en wachtdiensten.

Welke kleuren staan je goed?

  • Je beschikt over een diploma ‘Bachelor in de vroedkunde’ van voor oktober 2018 (en mag dus ook als verpleegkundige werken).
  • Je werkt nauwkeurig, ordelijk, veilig, hygiënisch en kan een hoog werktempo aan.
  • Je wordt omschreven als stressbestendig en handelt efficiënt en kordaat onder werk,- en tijdsdruk.
  • Je bent sterk technisch en theoretisch onderlegd; je leert werken met gespecialiseerde apparatuur en je bent bereid voortdurend bij te scholen.
  • Je bent zeer collegiaal en flexibel ingesteld en je kan je vlot integreren in een team.

 

Welke rooskleurige toekomst bieden wij jou?

Voor deze job vol kleur bieden we een contract van onbepaalde duur aan in een jobtime van 80%, inclusief avond- en weekendwerk + wachtdiensten.

Daarnaast biedt het OLV Ziekenhuis een attractief en veelkleurig beloningspalet om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen.

We hebben oog voor zowel financiële als niet-financiële elementen. Lees er meer over op deze pagina:

https://www.olvz.be/nl/arbeidsvoorwaarden-voor-olv-werknemers

Interesse? … Solliciteer nu!

Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Jan De Veylder (Zorgzonemanager OK) op het nummer 053/72 49 59 of met Sara Spotbeen (Hoofdverpleegkundige) op het nummer 053/72 49 53.

Solliciteer voor deze functie