Aalst, Asse, Ninove,
Part time, Full time, Half time,

Elke dag beleef je iets kleurrijks bij ons:

Ben je op zoek naar een ideale manier om relevante werkervaring op te doen en tegelijk wat bij te verdienen? Benieuwd om te ontdekken hoe het er in het OLV Ziekenhuis aan toe gaat?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste studenten verpleegkunde die bereid zijn om tijdens de weekends bij te springen. Er is weekendwerk mogelijk op onze drie campussen (Aalst, Asse en Ninove). Gelieve bij je sollicitatie je voorkeur campus aan te duiden in het daarvoor voorziene veld.

Je takenpakket is afhankelijk van het studiejaar waarin je zit en kunnen logistieke en/of zorgkundige en/of verpleegkundige taken bevatten. Indien je interesse hebt in onze verpleegafdelingen, heb je ten minste je eerste jaar verpleegkunde positief beëindigd. Laad dan zeker je attest Zorgkundige (of het bewijs van aanvraag) mee op bij je sollicitatie.

Ontdek via weekendwerk onze verschillende afdelingen en wie weet, misschien wel je toekomstige collega's!

 

Praktisch

Sinds 01/01/2017 kan je als student elk kalenderjaar in totaal 475 uur werken waarin je minder sociale bijdragen betaalt dan een gewone werknemer. Wij vragen aan elke jobstudent die bij ons tewerkgesteld wordt om een attest (met betrekking tot het aantal reeds gepresteerde uren) aan te maken via www.studentatwork.be en ons te bezorgen. (OPGELET: Het attest is maar 3 maand geldig van zodra je het hebt afgedrukt).

 

Bijkomende info

Voor meer informatie en vragen/opmerkingen, kan je contact opnemen met de begeleidingsverpleegkundigen op 053/72 45 03.

Een gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt.
Mogen wij u daarom vragen om uw CV op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.

Solliciteer voor deze functie