Aalst,
Full time, Part time,

Een job waarin je het sociale contact kan combineren met het zorgen voor mensen, dat kan bij het OLV Ziekenhuis, want een warme zorg bieden, dàt zit in ons DNA!

Het Hartcentrum van het Onze-Lieve-Vrouwziekenhuis behoort tot de grootste van het land: het telt 24 cardiologen, 7 cardiochirurgen, meer dan 200 paramedici en 4 verpleegkundigen met enkel onderzoeksopdrachten. Het aantal secundaire en tertiaire doorverwijzingen naar de dienst zijn vergelijkbaar met dat van universitaire centra. Het hartcentrum bezit expertise op alle domeinen van de cardiologie en cardio-vasculaire chirurgie en geniet ook van een stevige internationale reputatie op het vlak van medische opleiding en wetenschappelijk onderzoek.

Samen met jou Top in Zorg !

Wil je werken als zorgkundige in het Hartcentrum van het OLV? Welkom!
Samen met je collega’s zorg je voor kwalitatieve zorg met respect voor de noden van iedere patiënt. Je werkt onder leiding van de verpleegkundigen op de afdeling en rapporteert aan je collega’s verpleegkundigen en je hoofdverpleegkundige.

Je functie…

 • Je start iedere dag met een lach, je kijkt er naar uit om je zorg, sociale flair en warmte te gebruiken, zowel naar je collega’s als naar de patiënten. Je hecht veel belang aan warme zorg, een lach bij een patiënt of een korte babbel is waarom jij de job graag doet!
 • Je verleent zorg op een nauwkeurige, planmatige en deskundige wijze. Je houdt rekening met de behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving.
 • Je bent geïnteresseerd in de anatomie en fysiologie van het hart.
 • Patiënten met empathie en inlevingsvermogen begeleiden is waar jij voor staat.
 • Je voert handelingen correct uit die jou zijn toevertrouwd door de verpleegkundige.
 • Je staat mee in voor continuïteit van de zorgverlening en neemt je verantwoordelijkheid hierin op, je registreert in een elektronisch patiëntendossier samen met de verpleegkundige en brieft je collega's mondeling.
 • Overleg met collega’s, optimalisatie van de zorg samen met het team én natuurlijk een TOP werksfeer, dat is waar jij mee aan werkt.

Wat zit er in jouw DNA?

 • Je bent in het bezit van een visum van zorgkundige (Registratie bij FOD Volksgezondheid) - Gelieve een kopie van je visum mee op te laden bij je sollicitatie
 • Je wilt daadwerkelijk meewerken aan het verder uitbouwen van een omgeving waar zorg voor deze specifieke patiënt centraal staat.
 • Door je sociale flair ben je erg collegiaal en kan je je gemakkelijk integreren in een team.
 • Integriteit, flexibiliteit, communicatiezijn woorden die op je lijf staan geschreven.
 • Campus Aalst is voor jou goed bereikbaar, maar ook campus Asse en Ninove vormen voor jou geen probleem. 
 • Je vindt warm en menselijk contact belangrijk, maar gaat ook op een professionele en deskundige wijze met de patiënt om.

Wat hebben wij jou te bieden?

Voor deze job vol kleur bieden we een contract van onbepaalde duur aan in een jobtime van 100%, inclusief avond-, weekend- en nachtshiften.   Daarnaast biedt het OLV Ziekenhuis een attractief en veelkleurig beloningspalet om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben oog voor zowel financiële als niet-financiële elementen. Lees er meer over op deze pagina: https://www.olvz.be/nl/arbeidsvoorwaarden-voor-olv-werknemers

Interesse? … Solliciteer nu!

Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Lore De Clercq, Talent Acquisition Partner via 053 72 87 34.

Een gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt. Mogen wij u daarom vragen om uw CV op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.

Solliciteer voor deze functie