Stuur een wenskaart

Maak een patiënt blij: stuur een kaart!

Wij stellen de patiënt centraal en beseffen dat een vriendelijke attentie evenzeer tot het welzijn kan bijdragen. Daarom biedt het OLV Ziekenhuis u ook de mogelijkheid om een wenskaart met uw persoonlijke boodschap te laten bezorgen aan uw familielid, vriend of kennis die bij ons is gehospitaliseerd. In het ziekenhuis te Aalst worden elke ochtend de aangevraagde wenskaarten met de persoonlijke boodschap afgedrukt en aan de aangegeven patiënt bezorgd. Op campus Asse doen we dit op woensdag en vrijdag.

Hoe werkt het?

  1. Selecteer de wenskaart naar keuze uit onderstaand overzichtje (klik op de afbeelding)
  2. Vul alle gegevens in op het formuliertje dat vervolgens op onze website verschijnt. Alle vakjes waar een sterretje (*) achterstaat, moeten verplicht ingevuld worden. Let op: hou uw persoonlijke boodschap beperkt tot maximum 300 karaktertekens (letters èn spaties); anders kan uw boodschap niet behoorlijk worden afgedrukt!
  3. Klik daarna op “indienen”. De gekozen wenskaart wordt geselecteerd. Wij drukken uw persoonlijke boodschap op keerzijde af. Het kaartje gaat onder enveloppe naar de patiënt die u hebt vermeld.

Wij respecteren privacy- en beleefdheidsregels

  • Hou er rekening mee dat wij uw persoonlijke boodschap vooraf controleren. Onleesbare boodschappen of boodschappen met een haatdragend, racistisch, seksistisch of beledigend karakter worden geweerd en dus niet afgeleverd. Door van deze dienst gebruik te maken, verklaart u zich akkoord met deze werkwijze.
  • Nadat de wenskaart is afgeleverd, worden alle gegevens (uw naam, de naam van de patiënt, de boodschap,…) uit onze bestanden gewist.
  • Indien de patiënt van wie u de naam hebt ingegeven, niet gehospitaliseerd is op de door u aangeduide afdeling of kamer, dan sturen wij u een e-mailbericht om dit te melden. Om privacyredenen mogen wij u niet melden of de aangegeven persoon al dan niet bij ons is gehospitaliseerd en dus evenmin op welke afdeling of in welke kamer als dat het geval zou zijn. Wij rekenen hiervoor op uw begrip.
Achtergrondafbeelding
Boodschap
Patient
Ziekenhuis
Indiener