Asse,
Half time,

Jouw zorg en toewijding die de patiënt gelukkig maakt… Is dat niet hetgeen waarom jij je job zo graag doet? Een job waarin je het sociale contact kan combineren met het zorgen voor mensen, dat kan bij het OLV Ziekenhuis, want een warme zorg bieden, dàt zit in ons DNA!

Samen met jou Top in Zorg!

Elke dag beleef je iets kleurrijks in deze functie:

 • Je begeleidt de therapie in groep van psychiatrische patiënten met diverse problematieken en doet dit vol empathie en inlevingsvermogen.
 • Gedurende de dagtherapie motiveer en activeer je de patiënten.
 • Als medium gebruiken we: tijdsmanagement, werken met creatieve middelen, psycho-educatieve sessies, themagroepen, mentale en sociale activatie.
 • Om je expertise verder op te bouwen en uit te dragen, neem je actief deel aan themagebonden afdelingswerkgroepen.
 • Je garandeert continuïteit van de zorgverlening en neemt je verantwoordelijkheid hierin op, je registreert in een dossier en je brieft je collega's mondeling.
 • Overleg met collega’s, optimalisatie van de zorg, samen met het team én natuurlijk een TOP werksfeer, dat is waar jij mee aan werkt.

Welke kleuren staan je goed?

 • Je hebt een diploma bachelor ergotherapie, psychiatrisch verpleegkunde of mensgerichte opleiding en hebt minstens 2 jaar ervaring in het werken met psychiatrische patiënten en groepsdynamische processen.
 • Integriteit, flexibiliteit, communicatie zijn woorden die op je lijf staan geschreven. Daarnaast kan je op een empathische manier met cliënten omgaan, met respect voor de deontologie en heb je inzicht in de ergotherapeutische middelen en praktijkmodellen.
 • Geestelijke gezondheidszorg, da’s echt je ding! Je hebt kennis van psychiatrische pathologie en kan relevante symptomen herkennen en benoemen.
 • Je hebt inzicht in de ergotherapeutische middelen en praktijkmodellen.
 • Door je sociale flair ben je erg collegiaal en kan je je gemakkelijk integreren in een team.
 • Je hebt honger om bij te leren, je staat dan ook te springen om vormingen te volgen en vernieuwingen door te voeren om de dienstverlening te optimaliseren.
 • Je vindt warm en menselijk contact belangrijk, maar gaat ook op een professionele en deskundige wijze met de patiënt om.

Wat hebben wij jou te bieden?

Voor deze job vol kleur bieden we een contract van onbepaalde duur aan in een jobtime van 50%   Daarnaast biedt het OLV Ziekenhuis een attractief en veelkleurig beloningspalet om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor zowel financiële als niet-financiële elementen. Lees er meer over op deze pagina: https://www.olvz.be/nl/arbeidsvoorwaarden-voor-olv-werknemers  

Interesse? … Solliciteer nu!

Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Marion Boriau, Zorgzonemanager, 053/72 88 54.

Wil je een duidelijk zicht op de functie? Verder in het sollicitatieproces bieden we je de kans om een dag mee te lopen met je toekomstige collega’s!

Een gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt. Mogen wij u daarom vragen om uw CV op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.

Solliciteer voor deze functie