Aalst,
Part time, Part time,

Een sociale en gevarieerde job, dat is waarom jij graag uit je bed komt. Dat kan bij het OLV Ziekenhuis, want een warme zorg bieden, dàt zit in ons DNA!

Samen met jou Top in Zorg!

Met meer dan 2.500 gedreven personeelsleden en meer dan 300 arts-specialisten en zelfstandige zorgprofessionals is het OLV Ziekenhuis de grootste werkgever in de regio. Met 959 bedden en meer dan 90.000 opnames per jaar behoort het OLV Ziekenhuis tot de grootste niet-universitaire ziekenhuizen van Vlaanderen.

Als medewerker word je ingezet op onze Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA) op onze campus te Aalst.

Elke dag beleef je iets kleurrijks in deze functie:

  • Je bent verantwoordelijk voor de zorg, het samenstellen en het steriliseren van de operatiesetten.
  • Met een twintigtal collega’s werk je in teamverband.
  • Je rapporteert rechtstreeks aan de hoofdverpleegkundige.

Welke kleuren staan je goed?

  • Je bent zorgkundige, ziekenhuis assistent of verpleegkundige of je hebt een A1- of A2-diploma en bent bereid opleiding en bijscholing in kader van centrale sterilisatie te volgen.
  • Een aantal vaardigheden zijn eigen aan jou: zowel zelfstandig als in teamverband functioneer jij optimaal, je bent technisch aangelegd, flexibel en communicatief.
  • Verantwoordelijkheid nemen en kwaliteit afleveren draag jij hoog in het vaandel.
  • Je bent bereid om in een ploegensysteem te werken, nachtdiensten te verrichten en in te stappen in een wachtsysteem.

Welke rooskleurige toekomst bieden wij jou?

Voor deze job vol kleur bieden we een contract van onbepaalde duur aan in een jobtime van 80%.   Daarnaast biedt het OLV Ziekenhuis een attractief en veelkleurig beloningspalet om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben oog voor zowel financiële als niet-financiële elementen. Lees er meer over op deze pagina: https://www.olvz.be/nl/arbeidsvoorwaarden-voor-olv-werknemers

Bijkomende info

Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Ellen Aelterman, Talent Acquisition Partner op het nummer 053/72 84 24.

Solliciteer nu

Interesse? Registreer je sollicitatie en laad je CV op, eventueel vergezeld van een motivatiebrief. Een gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over je relevante opleiding en ervaring, zodat we beter kunnen inschatten of je voor de vacature in aanmerking komt.

Solliciteer voor deze functie