Aalst,
Full time,

Heb jij ervaring als projectcoördinator en wil je die skills graag inzetten binnen de zorgsector? Heb je daarnaast een sterke interesse in de wereld van de Oncologie? Dan hebben wij de ideale opportuniteit voor jou!

Voor het oncologisch support team (OST) zijn we op zoek naar iemand die de coördinatie van onze projecten en zorgondersteunende activiteiten binnen de Oncologie op zich wilt nemen. Je komt terecht in een multidisciplinair team dat instaat voor het organiseren en implementeren van optimale en uniforme psychosociale zorg binnen de Oncologie.

Samen met jou Top in Zorg! 

Het team bestaat uit 5 klinisch psychologen, 5 sociaal verpleegkundigen/maatschappelijk werkers en 8 verpleegkundig consulenten/specialisten. Er wordt MOC overschrijdend gewerkt met aandacht voor de specifieke noden van de patiënten en hun naasten binnen de diverse pathologieën.

Elke dag beleef je iets kleurrijks in deze functie: 

 • Je schrijft projectvoorstellen uit en weet hier intern veel steun en enthousiasme voor teweeg te brengen. Daarnaast bekijk je of er eventueel subsidies voor aan te vragen zijn.
 • Eens het projectvoorstel goedgekeurd is stel je een projectplan op en maak je collega’s binnen het OST warm om hieraan mee te werken.
 • Je neemt de dagelijkse leiding van het project in handen. Zo verdeel je de taken, waak je over een goede uitvoering ervan en hou je alle deadlines en, indien van toepassing, het budget in de gaten.
 • Je coacht de medewerkers van je projectteam: je staat hen bij met raad en daad, stuurt bij waar nodig en motiveert hen om samen de projectdoelstellingen te behalen.
 • Je staat in voor ziekenhuis brede opdrachten gelinkt aan de oncologische zorg. Om deze vlot te laten verlopen onderhoud je contacten en relaties met andere medewerkers uit hetzelfde of andere departementen.
 • Je organiseert en werkt mee aan overleg en samenwerking met externe organisaties die actief zijn op het terrein van (psychosociale) oncologie.
 • Je staat in voor de eigen beroepsontwikkeling en het onderhouden en aanleren van de voor de functie relevante vaardigheden.
 • Zodra ingewerkt als projectcoördinator kan je doorgroeien tot leidinggevende van het OST en neem je de organisatie van de dienst voor je rekening. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse werking, opvolging en uitbouw van de afdeling.

Welke kleuren staan je goed?

 • Je beschikt over een master diploma (bv. Biomedische wetenschappen, Master in de gezondheidswetenschappen, …) en kan reeds een aantal jaren ervaring binnen project management op je palmares schrijven.
 • Kennis van en ervaring in de oncologie is een pluspunt, maar geen vereiste.
 • Je kan duidelijk en to the point een boodschap meedelen, bovendien ben je een ‘krak’ in plannen en organiseren.
 • Je bent communicatief vaardig en weet anderen te motiveren en coachen om zo de projectdoelstellingen te bereiken, zo niet te overstijgen.
 • Je bent in staat om bij elk project van A tot Z een helikopterview te hanteren, maar schakelt even makkelijk over naar een diepgaande analyse wanneer dit vereist is.
 • Je bent een echte people manager, hebt zin voor verantwoordelijkheid en hebt zin om je leidinggevende skills uit te bouwen.

Welke rooskleurige toekomst bieden wij jou?

Voor deze job vol kleur bieden we een contract van onbepaalde duur aan in een jobtime van 100% (80% ook mogelijk). Er is mogelijkheid om jouw resterende jobtime in een andere functie binnen het ziekenhuis in te vullen. Daarnaast biedt het OLV Ziekenhuis een attractief en veelkleurig beloningspalet om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen.

We hebben zowel oog voor zowel financiële als niet-financiële elementen. Lees er meer over op deze pagina: https://www.olvz.be/nl/arbeidsvoorwaarden-voor-olv-werknemers

Interesse? … Solliciteer nu!

Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Aurélie Delattre, Manager rekrutering & retentie, talent en ontwikkeling & welzijn 053/72 47 37.

Wil je een duidelijk zicht op de functie? Verder in het sollicitatieproces bieden we je de kans om een dag mee te lopen met je toekomstige collega’s!

Een gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt. Mogen wij u daarom vragen om uw CV op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.

 

Solliciteer voor deze functie