Aalst, Asse, Ninove,
Full time,

Pas afgestudeerd of op zoek naar een nieuwe uitdaging? Geboeid om Top in Zorg binnen het OLV Ziekenhuis mee waar te maken? Wij zoeken enthousiaste verpleegkundigen voor diverse afdelingen.

Elke dag beleef je iets kleurrijks in deze functie:

Samen met je collega's -verpleegkundigen van de afdeling, artsen, zorgondersteunend personeel, sta je in voor het bieden van een kwalitatieve, totale en planmatige zorg aan de patiënten van de afdeling, dit met respect voor de individuele psychosociale en lichamelijke noden van elke patiënt. Je denkt kritisch en innovatief mee met onze zorgaanpak.

Welke kleuren staan je goed?
  • Je hebt een diploma verpleegkunde.
  • Je mag voorafgaande ervaring hebben, maar ook schoolverlaters komen in aanmerking.
  • Je werkt nauwkeurig, ordelijk, veilig en hygiënisch.
  • Je gaat met patiënten om op een professionele en deskundige wijze, maar je verliest ook het warme en menselijke contact niet uit het oog.
  • Je werkt goed samen in team en communiceert vlot.
Welke rooskleurige toekomst bieden wij jou?

Het betreft een contract van onbepaalde duur.

Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Pascal Vanmeenen, Zorgzonemanager, tel: 053/72 48 75.

Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…).  

Een gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt.
Mogen wij u daarom vragen om uw CV op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief waarin.

Solliciteer voor deze functie