Aalst,
Full time,

Ben jij een leergierig, stressbestendig, proactief iemand die sterk in zijn schoenen staat en bovendien graag technisch werkt? Dan heb jij het ideale profiel om als OK verpleegkundige aan de slag te gaan!

Je komt terecht in een hoogtechnologische omgeving, binnen een groot team van verpleegkundigen bij wie je steeds terechtkan voor vragen. Je staat er dus nooit alleen voor. Verder heb je als OK verpleegkundige een nauw contact met de artsen van wie je steeds iets kan bijleren.

Is je interesse gewekt? Aarzel dan niet en zet vandaag nog de eerste stap naar een boeiende en uitdagende carrière.

We zijn momenteel nog op zoek naar collega's voor volgende clusters: 

 • anesthesie 
 • algemene heelkunde - gynaeco 
 • ortho - neuro 

Taakomschrijving

 • Op de operatiezaal start je eerst als anesthesie-omloopverpleegkundige. Na de inloopperiode word je toegewezen aan een bepaalde cluster.
 • Je verleent kwalitatieve verpleegkundige en technische zorg aan perioperatieve patiënten behorende tot alle mogelijke chirurgische specialismen. Je verleent deze zorgen op een nauwkeurige, planmatige en deskundige wijze, rekening houdend met de behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving.
 • Je ondersteunt en assisteert anesthesisten en chirurgen bij de voorbereiding van de patiënt op de operatiezaal, bij inductie, tijdens en na de chirurgische ingreep. Je bent hierbij in staat om de evolutie van de patiënt zowel in positieve als negatieve richting goed in te schatten.
 • Je werkt constructief mee aan het overleg op het operatiekwartier, je denkt mee over een verdere optimalisering van de zorg en bent bereid deeltaken op te nemen.
 • Eens je ingewerkt bent, draai je mee in de weekend- en wachtdiensten.

Profiel

 • Je beschikt over een diploma ‘Bachelor in de ziekenhuisverpleegkunde’.
 • Je werkt nauwkeurig, ordelijk, veilig, hygiënisch en kan een hoog werktempo aan.
 • Je wordt omschreven als stressbestendig en handelt efficiënt en kordaat onder werk,- en tijdsdruk.
 • Je bent sterk technisch onderlegd en je leert werken met gespecialiseerde apparatuur. Bovendien ben je sterk theoretisch onderlegd en ben je bereid je voortdurend bij te scholen.
 • Je bent zeer collegiaal en flexibel ingesteld en je kan je vlot integreren in een team.

Aanbod

Het betreft een voltijds contract van onbepaalde duur, inclusief avond- en weekendwerk + wachtdiensten.

Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Jan De Veylder (Zorgzonemanager OK) op het nummer 053/72 49 59 of met Reina Crabbe (Hoofdverpleegkundige) op het nummer 053/72 49 53.

Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…). Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuis

Een gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt. Mogen wij u daarom vragen om uw CV op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.

Solliciteer voor deze functie