Infosessies voor patiënten en geïnteresseerden

Inhoudstafel

Het OLV Ziekenhuis wil de patiënten actief betrekken bij hun behandeling. Daarom organiseren onze medische diensten regelmatig ook een aantal infosessies en andere activiteiten die gericht zijn op patiënten en mensen uit hun directe omgeving.

kanker, seksualiteit, intimiteit

Info-avond over seksualiteit bij en na kanker - 19 juni en 23 oktober

In de voortdurende strijd tegen kanker erkennen het A.S.Z. en het OLV de complexiteit van deze ziekte en de impact ervan op alle aspecten van het leven van de patiënten. Naast de fysieke en emotionele uitdagingen waarmee patiënten worden geconfronteerd, is er ook aandacht nodig voor de impact van kanker op seksualiteit en intimiteit. Daarom organiseren het A.S.Z. en het OLV op 19 juni en 23 oktober 2024 gratis infoavonden voor haar patiënten en hun partners die zich specifiek richten op seksualiteit en intimiteit bij en na kanker.

workshop mynexuzhealth

Workshop 'Op weg met mynexuzhealth' - 21 juni

Via de app 'mynexuzhealth' kan je op één plaats jouw volledig medisch dossier van alle aangesloten zorginstellingen terugvinden. Je raadpleegt er niet alleen jouw elektronisch patiëntendossier, maar kan er ook verslagen, afspraken, facturen, beeldmateriaal en persoonlijke gegevens snel en gemakkelijk meevolgen. Ben je niet zeker hoe je de app op je smartphone moet instelleren? Tijdens deze workshop helpt de dienst Digipunt je graag op weg.