Cafetaria en automaat

Aangenaam vertoeven in de cafetaria van het OLV Ziekenhuis in Asse

Cafetaria

Op het gelijkvloers van de campus aan de Bloklaan in Asse bevindt zich een gloednieuwe cafetaria, die zowel door bezoekers en patiënten als de medewerkers van het ziekenhuis kan worden gebruikt. Zonder voorafgaande reservatie kunt u er een hapje eten en iets drinken. Via een systeem van zelfbediening kunt er terecht voor een dagschotel, een broodje en beleg kopen, een kom soep, salade en een gebakje. De nieuwe cafetaria biedt een sfeervol kader en beschikt ook over een aangenaam buitenterras.

Openingsuren cafetaria:

  • weekdagen: na 14 uur
  • weekends en feestdagen: van 11.45 tot 16.45 u

Patiënten wordt verzocht hun kamerjas aan te trekken.

Noot i.v.m. het gebruik van allergenen in onze bereide maaltijden:
Vanaf 13 december 2014 bepaalt moeten ook ziekenhuizen informatie geven over het gebruik van allergenen in onverpakte levensmiddelen, bijvoorbeeld in de bereide maaltijden die wij aan onze patiënten en onze bezoekers aanbieden. Allergenen zijn bestanddelen die mogelijk een allergische reactie kunnen veroorzaken. De Belgische wet voorziet dat deze informatie mondeling kan verstrekt worden op vraag van de verbruiker, die echter van deze regeling op de hoogte moet gebracht worden. Dat doen we door deze melding, en door het ophangen van affiches in ons restaurant en onze cafetaria. Concreet kunt u dus onze medewerkers aan de kassa van het restaurant en de cafetaria hierover aanspreken. Zij bezorgen u dan de gevraagde informatie

 

Snoep- en drankenautomaat

Er zijn tevens snacks, frisdranken en warme dranken te verkrijgen aan de automaten. De automaat met snacks vindt u aan de cafetaria op de gelijkvloerse verdieping. De automaat voor warme dranken en voor frisdranken vindt u tevens op de gelijkvloerse verdieping in de inkomhal.