OLV Ziekenhuis: gedreven voor onze patiënten, verbonden met onze regio, gepassioneerd door innovatie

Wij willen dicht bij de patiënt staan en voelen ons ook sterk verbonden met de regio waarin we actief zijn. Wij bieden een breed zorgaanbod, dicht bij huis. Wij zijn gedreven door innovatie waar de patiënt beter van wordt. Wij willen een bijdrage leveren aan de vooruitgang van de medische wetenschap, wereldwijd.
Contacteer ons

Werken rond Campus A S S E

Opgelet: door wegenwerken rond Campus Asse is het onthaal (en Spoed)  met de wagen niet altijd goed bereikbaar, wel te voet en met de fiets. Patiënten kunnen met de wagen tot de Shop&Go-parkingplaatsen in de Sint-Martinusstraat worden gebracht (30 min. parkeren) en vandaar (ook met rolstoel of rollator) over het voetpad naar het ziekenhuis stappen. Dank voor uw begrip!

coronamaatregelen voor bezoekers en begeleiders in OLV - april 2023
  • Men hoeft vanaf 30/3/2023 in OLV niet langer systematisch een masker te dragen. Volledige tekst
  • Uitzonderingen. Iedereen met respiratoire klachten dient wel nog een masker te dragen! Ook aanbevolen voor patiënten met verminderde afweer. Bezoekers of begeleiders van patiënten met een sterk verminderde afweer moeten op de kamer een masker dragen
  • Maximum 2 bezoekers per patiënt per dag, voor maximum 1 uur 

Uitzonderingen op bezoekregels (én op de bezoekuren) gelden o.a. voor HematologieKindergeneeskunde/PediatrieIntensieve zorgMaterniteit, Oncologisch dagziekenhuis C6/T6 (max. 1 bezoeker/begeleider, mondmasker sterk aanbevolen maar niet verplicht),...

Om online een Covid-19-screening te reserveren, klik hier.

job vol kleur - picto

Nood aan een job vol kleur?

Dan ben je hier aan het goede adres! We zoeken nieuwe collega’s die hun job én onze zorg een streepje kleur willen geven. In ruil zorgen we niet alleen voor een uitdagende job met ontelbaar veel mogelijkheden maar ook een leuke werksfeer en vooral heel veel kleur.
Neem een kijkje tussen onze vacatures en kom snel aan onze tafel zitten. Staat je droomjob er niet tussen? Overtuig ons in geuren en kleuren met een spontane sollicitatie.

Expertisecentrum Minimaal Invasieve Technieken

Bij elke ingreep maakt het OLV Ziekenhuis zo veel als mogelijk gebruik van minimaal invasieve technieken, inclusief robotchirurgie. Dat heeft vele voordelen: geen of kleinere incisies, grotere precisie, minder risico's op complicaties, minder pijn, kortere hospitalisatieduur, beter en sneller herstel.

De website van het OLV Ziekenhuis stelt ook een aantal webpagina’s ter beschikking van het Oncologisch Centrum Aalst. Alle diensten van het OLV die bij oncologische zorg zijn betrokken, zijn aangesloten bij het Oncologisch Centrum.

Wenskaart versturen

Ken je iemand die in het ziekenhuis ligt? Kies online een wenskaart, voeg een persoonlijke boodschap toe, wij bezorgen jouw kaart op de kamer.

Mijn persoonlijke dossier

Als patiënt kunt u zelf uw patiëntendossier online raadplegen via mynexuzhealth. U kunt inloggen met uw elektronische identiteitskaart (eID) of met een mynexuzhealth-codekaart.

Klinische studies binnen OLV

Innovatie zit in het DNA van het OLV Ziekenhuis. Wij werken actief mee aan onderzoek naar nieuwe geneesmiddelen, betere behandelingen en nog doeltreffender medische hulpmiddelen.