OLV Ziekenhuis: gedreven voor onze patiënten, verbonden met onze regio, gepassioneerd door innovatie

In het Onze-Lieve-Vrouw Ziekenhuis stellen we de patiënt centraal in alles wat we ondernemen. Wij willen dicht bij de patiënt staan, en voelen ons ook sterk verbonden met de regio waarin we actief zijn. Wij bieden een breed zorgaanbod, dicht bij huis. Wij zijn gedreven door innovatie waar de patiënt beter van wordt. Wij willen een bijdrage leveren aan de vooruitgang van de medische wetenschap, wereldwijd.
Contacteer ons

Maatregelen tegen covid-19

Niet-dringende chirurgische ingrepen worden uitgesteld.  Dringende ingrepen en noodzakelijke behandelingen waar geen operaties aan te pas komen en noodzakelijke revalidaties gaan wel nog door. Ook de gewone raadplegingen bij de dokters-specialisten blijven behouden. Algemeen principe: als uw afspraak wordt geannuleerd, zult u door ons zelf worden opgebeld. Geen telefoontje ontvangen? Dan blijft uw afspraak behouden.

Hou de 2e Covid-golf onder controle - Kom alleen naar het ziekenhuis - Beperk het bezoek - Klik hier voor meer info - Specifieke regels voor de dienst Gynaecologie-Verloskunde, klik hier

Een covid-screening (swab-test)... Hoe maak je een afspraak? Hoe verloopt de screening? Hoe verneem je het resultaat? Klik hier

Online afspraak maken voor covid-screening

Covid-regels voor patiënten, bezoekers en begeleiders (19 oktober 2020)

Werken bij OLV

Werken bij OLV is zoveel méér dan zomaar een 'job vervullen'. Je maakt deel uit van een hecht team, dat jou een warm thuisgevoel geeft, dat je helpt om jouw kennis voortdurend naar een hoger niveau te tillen, dat de krachten bundelt in het belang van onze patiënten. Wil je écht iets betekenen voor de samenleving? Wil je meewerken aan innovatie? Ontdek de talrijke mogelijkheden bij OLV...
"Ik kon deeltijds gaan werken , waardoor ik voldoende tijd vrij heb om mijn studie verpleegkunde af te werken. Tof dat ik hier die kans krijg!"
Kirby, zorgkundige op afdeling geriatrie

Wenskaart versturen

Ken je iemand die in het ziekenhuis ligt? Kies online een wenskaart, voeg een persoonlijke boodschap toe, wij bezorgen jouw kaart op de kamer.

Mijn persoonlijke dossier

Als patiënt kunt u zelf uw patiëntendossier online raadplegen via mynexuzhealth. U kunt inloggen met uw elektronische identiteitskaart (eID) of met een mynexuzhealth-codekaart.

Klinische studies binnen OLV

Innovatie zit in het DNA van het OLV Ziekenhuis. Wij werken actief mee aan onderzoek naar nieuwe geneesmiddelen, betere behandelingen en nog doeltreffender medische hulpmiddelen.