OLV Ziekenhuis: gedreven voor onze patiënten, verbonden met onze regio, gepassioneerd door innovatie

In het Onze-Lieve-Vrouw Ziekenhuis stellen we de patiënt centraal in alles wat we ondernemen. Wij willen dicht bij de patiënt staan, en voelen ons ook sterk verbonden met de regio waarin we actief zijn. Wij bieden een breed zorgaanbod, dicht bij huis. Wij zijn gedreven door innovatie waar de patiënt beter van wordt. Wij willen een bijdrage leveren aan de vooruitgang van de medische wetenschap, wereldwijd.
Contacteer ons
medewerker op covid-afdeling OLV
Covid-19 zorgt voor extra druk bij onze artsen en medewerkers - in àlle afdelingen. Onze bezoekregels zijn er niet om u het leven moeilijk te maken, maar om onze patiënten, u en onszelf te beschermen. Dus: kom alléén op raadpleging (enkel 1 begeleider indien wérkelijk noodzakelijk), enkel bezoek (1 vaste bezoeker) bij patiënten die al 3 overnachtingen in het ziekenhuis hebben. Dank voor uw begrip!
De OLV-medewerkers

C O V I D - 1 9

Alle raadplegingen op Campus Aalst, Campus Asse en Campus Ninove blijven plaatsvinden. Ook de meeste behandelingen en ingrepen.

Bezoek aan patiënten in OLV is sterk beperkt: 1 vaste bezoeker, enkel bij patiënten die langer dan 3 dagen zijn opgenomen. Meer details in de compacte folder. Uitzonderingen op de algemene regels gelden o.a. voor Gynaecologie, Materniteit en Hematologie

Een screening (swab-test)?... Alle praktische informatie vind je hier.

De website van het OLV Ziekenhuis stelt ook een aantal webpagina’s ter beschikking van het Oncologisch Centrum Aalst. Alle diensten van het OLV die bij oncologische zorg zijn betrokken, zijn aangesloten bij het Oncologisch Centrum Aalst.

Campus Asse: nutswerken Muurveld, Hofveld en Bloklaan van 12 april tot en met 14 mei 2021. Het ziekenhuis blijft bereikbaar, maar er geldt die periode een parkeerverbond in de Bloklaan.

Werken bij OLV

Werken bij OLV is zoveel méér dan zomaar een 'job vervullen'. Je maakt deel uit van een hecht team, dat jou een warm thuisgevoel geeft, dat je helpt om jouw kennis voortdurend naar een hoger niveau te tillen, dat de krachten bundelt in het belang van onze patiënten. Wil je écht iets betekenen voor de samenleving? Wil je meewerken aan innovatie? Ontdek de talrijke mogelijkheden bij OLV...
"Ik kon deeltijds gaan werken , waardoor ik voldoende tijd vrij heb om mijn studie verpleegkunde af te werken. Tof dat ik hier die kans krijg!"
Kirby, zorgkundige op afdeling geriatrie

Wenskaart versturen

Ken je iemand die in het ziekenhuis ligt? Kies online een wenskaart, voeg een persoonlijke boodschap toe, wij bezorgen jouw kaart op de kamer.

Mijn persoonlijke dossier

Als patiënt kunt u zelf uw patiëntendossier online raadplegen via mynexuzhealth. U kunt inloggen met uw elektronische identiteitskaart (eID) of met een mynexuzhealth-codekaart.

Klinische studies binnen OLV

Innovatie zit in het DNA van het OLV Ziekenhuis. Wij werken actief mee aan onderzoek naar nieuwe geneesmiddelen, betere behandelingen en nog doeltreffender medische hulpmiddelen.