OLV Ziekenhuis: gedreven voor onze patiënten, verbonden met onze regio, gepassioneerd door innovatie

In het Onze-Lieve-Vrouw Ziekenhuis stellen we de patiënt centraal in alles wat we ondernemen. Wij willen dicht bij de patiënt staan, en voelen ons ook sterk verbonden met de regio waarin we actief zijn. Wij bieden een breed zorgaanbod, dicht bij huis. Wij zijn gedreven door innovatie waar de patiënt beter van wordt. Wij willen een bijdrage leveren aan de vooruitgang van de medische wetenschap, wereldwijd.
Contacteer ons
Expertisecentrum Minimaal Invasieve Technieken

Bij elke ingreep maakt het OLV Ziekenhuis zo veel als mogelijk gebruik van minimaal invasieve technieken, inclusief robotchirurgie. Dat heeft vele voordelen: geen of kleinere incisies, grotere precisie, minder risico's op complicaties, minder pijn, kortere hospitalisatieduur, beter en sneller herstel.

Bezoekregeling vanaf juni 2022

De essentie in 3 beelden. Uitzonderingen gelden o.a. voor HematologieKindergeneeskunde/PediatrieIntensieve zorgMaterniteit, Oncologisch dagziekenhuis C6/T6 (geen bezoek, geen begeleider),...

Om online een Covid-19-screening te reserveren, klik hier.

Folder bezoekregeling vanaf 1 juni 2022

wegenwerken rond Campus ASSE gaan nieuwe fase in vanaf 13 maart 2023

De hoofdingang aan de Bloklaan blijft ook met de wagen of de fiets bereikbaar vanuit de Boekfos (via het rondpunt de Bloklaan inrijden) of vanuit de Nieuwstraat (linksaf aan Muurveld en dan terug linksaf aan Hofveld). Meer info.

De website van het OLV Ziekenhuis stelt ook een aantal webpagina’s ter beschikking van het Oncologisch Centrum Aalst. Alle diensten van het OLV die bij oncologische zorg zijn betrokken, zijn aangesloten bij het Oncologisch Centrum Aalst.

Wenskaart versturen

Ken je iemand die in het ziekenhuis ligt? Kies online een wenskaart, voeg een persoonlijke boodschap toe, wij bezorgen jouw kaart op de kamer.

Mijn persoonlijke dossier

Als patiënt kunt u zelf uw patiëntendossier online raadplegen via mynexuzhealth. U kunt inloggen met uw elektronische identiteitskaart (eID) of met een mynexuzhealth-codekaart.

Klinische studies binnen OLV

Innovatie zit in het DNA van het OLV Ziekenhuis. Wij werken actief mee aan onderzoek naar nieuwe geneesmiddelen, betere behandelingen en nog doeltreffender medische hulpmiddelen.