Bereikbaarheid

Met de wagen

Asse is gelegen aan de N9 (Brussel-Asse-Aalst)

  • Wanneer u uit de richting van Brussel komt en Asse binnenrijdt, volgt u de N9 over de spoorweg tot aan de verkeerslichten. Aan de verkeerslichten draait u naar links. U bevindt zich nu in de Nieuwstraat. U neemt hier de tweede straat links (Bloklaan). Het OLV Ziekenhuis bevindt zich hier iets verder aan uw linkerkant.
  • Wanneer u van de N285 komt (afrit 20 op de E40 Brussel-Gent) volgt u de N285 naar Asse. Op het kruispunt van de Nieuwstraat en de Bloklaan slaat u rechtsaf. Het OLV Ziekenhuis bevindt zich hier iets verder aan uw linkerkant.
  • Wanneer u uit de richting van Aalst komt, volgt u de Brusselsesteenweg richting Affligem. U rijdt altijd rechtdoor, tot op het grote kruispunt in het centrum van Asse. Hier rijdt u naar rechts (Nieuwstraat) en vervolgens neemt u de 2de straat links. Het OLV Ziekenhuis bevindt zich hier iets verder aan uw linkerkant.

Met het openbaar vervoer

Ter hoogte van de ingang van het ziekenhuis bevinden zich de bushalte van lijn 213 (Brussel-Asse-Ternat-Aalst) en de bushalte van lijn 355 (Brussel-Liedekerke).

Op honderd meter van het ziekenhuis kan u bus 214 (Brussel-Asse-Aalst) of bus 212 (snelbus Brussel-Asse-Aalst) nemen.

Lijn 213 en lijn 214 geven verbinding met het station van Asse. Het station van Asse is gelegen op de spoorlijn 60 (Brussel-Dendermonde). Het ligt op een 15-tal minuten wandelafstand van het ziekenhuis.

 

Bezoekuren

De algemene bezoekuren zijn:

– doorlopend van 14 tot 20 uur

 

Enkele hospitalisatiediensten hebben bijzondere bezoekuren:

Intensieve Zorgen en CCU (hartbewaking)

  • dagelijks van 11.30 tot 12 uur (niet in het weekend)
  • dagelijks van 14.30 tot 15 uur
  • dagelijks van 19.30 tot 20 uur

Palliatieve zorgeenheid De Rank: Familie en naastbestaanden kunnen 24 uur op 24 uur op bezoek komen.

PAAZ (psychiatrie)

  • dagelijks van 18 tot 20 uur
  • weekend en feestdagen van 14 tot 16 uur en van 18 tot 20 uur

 

Bezoekuren Mortuarium:

- van maandag t.e.m. vrijdag: van 10 tot 11 uur, van 15 tot 16 uur en van 18 tot 19.30 uur

- in het weekend en op feestdagen:  van 14 tot 16 uur

Adres: Bloklaan 5 - 1730 Asse

Als u een overledene wenst te begroeten, meldt u zich aan het Onthaal.

Op de begroetingskaart, die zich in het mortuarium bevindt, kunnen familieleden en vrienden van de overledene een kort bericht van medeleven noteren. Deze kaart wordt nadien via de begrafenisondernemer aan de familie bezorgd.

Parking

Campus Asse heeft helaas geen eigen parking voor bezoekers, al zoekt het OLV Ziekenhuis wel naar oplossingen voor de nabije toekomst.

U kan gratis parkeren op parking Boekfos, parking Gildenhof en parking Huyneghem - alle drie op 5 minuten wandelen van de ingang van Campus Asse. Alle andere parkeermogelijkheden in het centrum van Asse zijn betalend, dus ook in de omliggende straten van het ziekenhuis.

Patiënten die moeilijk stappen, kunnen ervoor opteren om met het openbaar vervoer te komen. Er is een bushalte aan de inkom van het ziekenhuis. Een alternatief is om met een chauffeur naar het ziekenhuis te komen; er is immers een park-and-ride zone ingericht aan de inkom.