Stan Simal

Samen met vrienden zette Pieter-Jan ‘Iron Stan’ op poten: een online pasta- en wijnverkoop waarbij geld wordt ingezameld voor PJ’s Ironman en tegelijk voor het Kinderkankerfonds. Sponsors, waaronder het OLV, storten voor elke euro die wordt ingezameld voor de Ironman een extra euro aan het Kinkerkankerfonds. 

‘Stan zal voor altijd de motor van mijn motivatie blijven. Zijn vechtlust en moed kan ik met niets vergelijken, voor mij is sporten klein bier vergeleken bij wat hij heeft doorstaan. Met mijn deelname wil ik hem eren voor wie hij was en wil ik zijn gemis op z’n minst een beetje kunnen omzetten in iets positiefs: steun bieden aan alle kinderen en hun gezinnen die vechten tegen kanker’ aldus Pieter-Jan.

Hoe kan je je steentje bijdragen?

Via https://crowdselling.eu/ironstan kan je pasta, wijn, sappen, dessertjes en ander lekkers bestellen. Je kan ook een gift doen. Uiteraard zou het Pieter-Jan en alle medeorganisatoren en groot plezier doen als deze actie breed wordt uitgedragen. Verspreid de boodschap daarom zeker mee! We plaatsten dit bericht ook op onze sociale media, van waaruit dit ook verder kan worden gedeeld. 

Alvast duizendmaal dank vanwege Pieter-Jan en alle vrienden en familie die hier mee hun schouders onder zetten.