kinderwebsite AZORG thema

Na een interne bevraging zijn er drie thema's gekozen: jungle, ruimtevaart en carnaval. Laat ons weten welk thema jouw voorkeur draagt en denk met ons mee over hoe we dit thema kunnen integreren op onze afdelingen.

Onze ambitie is om een omgeving te creëren die zowel kindvriendelijk als stimulerend is, waarbij we verschillende leeftijdsgroepen aanspreken met een scala aan leuke figuren en kleuren. Dit thema moet niet alleen aantrekkelijk zijn voor onze zorgomgeving, maar ook naadloos integreren in onze online aanwezigheid, waardoor onze website een uitnodigende en levendige plek wordt voor jongeren. Met oog voor diversiteit, inclusiviteit en creativiteit streven we ernaar een omgeving te creëren waar kinderen van alle leeftijden zich thuis voelen.

Jouw bijdrage als ouder en/of patiënt mag bij deze zoektocht niet ontbreken! Daarom vragen we jou om volgende enquête (neemt slechts 5 minuten tijd in beslag) in te vullen zodat we ook jouw input bij dit nieuwe verhaal kunnen meenemen. Gelieve het formulier in te vullen vóór 14 april.

Vragen? Contacteer