Virtueel 3D-bezoek aan het operatiekwartier en de dagkliniek van Campus Asse

Het OLV Ziekenhuis is al ver gevorderd met het Masterplan voor Campus Asse. Verspreid over meerdere jaren werden en worden hier belangrijke investeringsprojecten uitgevoerd. OLV wil Campus Asse klaar maken voor de toekomst!

In de zomer van 2020 werd de renovatie van de dagkliniek afgerond, met een aparte endoscopie-suite. Dit vormt samen met het operatiekwartier, dat al eerder volledig werd gemoderniseerd, een perfect geïntegreerd project: een meerwaarde voor de patiënten uit Asse en omgeving!

Omwille van de coronamaatregelen konden we helaas geen opendeurdag organiseren. Geen nood! Wij lieten 360°-foto's maken van beide zones. Zo kan je een kijkje nemen van achter je computer. Klik: https://my.matterport.com/show/?m=YHvmu7xoYP6. Het is alsof je zelf ter plekke bent. Je 'wandelt' doorheen het gebouw door met je computermuis op de cirkels te klikken die op de gangen zijn geprojecteerd.

Wens je meer uitleg? Op essentiële locaties en bij belangrijke toestellen vind je een groen cirkeltje. Als je daarop klikt, opent zich een informatievenstertje. Ga op ontdekking!

Op de foto vind je 3 oranje blokjes, die het navigatiesysteem toelichten:

  1. Een groen bolletje. Als je op een groen bolletje klikt, opent zich een informatievenster met de bijhorende toelichting.
  2. Als je onderaan je schermt een strip met foto's ziet, dan kan je op elke foto klikken om meteen op deze plek te belanden. De strip bevat immers de 'highlights': de meest relevante plekken op onze rondleiding, waar je uiteraard ook een groen infobolletje zult vinden.
  3. Linksonder vind je ook een aantal icoontjes. Als je met je computermuis over een icoontje gaat, verschijnt de functie van elk icoontje. Klik op Play en je wordt automatisch langsheel alle highlights geloodst. Klik op "Bekijk dollhouse" en er verschijnt een 3D-maquette van de vleugel in het gebouw. Via andere icoontjes kan je naar de plattegrond gaan, of virtueel van de ene verdieping naar de andere wandelen.

Succes!