Online afspraak maken bij Kindergeneeskunde

Wist u dat u voor uw kind een online afspraak kunt maken op Campus Aalst, via Mynexuzhealth. Hiervoor dient u eerst (éénmalig) het dossier van uw kind te koppelen aan uw eigen dossier.

Dit kan u doen door volgende stappen:

  1. Ga in mynexuzhealth naar ‘Toegangen’ en vervolgens naar ‘Kinderen en derden’. Op de website klikt u eerst op uw naam en dan op ‘Toegangen’, via de app klikt u rechtstreeks in de lijst op ‘Toegangen’. Klik op de knop ‘ouder/kind-koppeling’ om een bericht te sturen.
  2. Bezorg de volledige naam en rijksregisternummer van uw kind(eren) jonger dan 15 jaar. Mynexuzhealth informeert u als de koppeling is gelegd. Daarna kunt u vanuit uw eigen dossier schakelen tussen de gekoppelde dossiers. U ontvangt een bericht zodra het dossier van uw kind gekoppeld is aan uw eigen dossier. Vanaf dan kan u inloggen in uw eigen mynexuzhealth-dossier en via het menu onder uw eigen naam wisselen tussen de gekoppelde dossiers.
  3. U kan een online afspraak maken voor algemene Kindergeneeskunde (controle, vaccin, koorts, hoest, ziek, …), Kinderhematologie (bloedarmoede, verhoogde bloedingsneiging, rode bloedcel afwijkingen,…) en Kinderneurologie (epilepsie, migraine, bezorgdheden ontwikkeling, …).

Voor onderstaande specialisaties dient u telefonisch contact op te nemen met het secretariaat 053/72 41 55:

  • Kinderdermatologie (hemangioom, wratten, eczeem, …)
  • Kindercardiologie (electrocardiogram, echo van het hart, geruis, …)
  • Kinderpneumologie (astma, longfunctie, allergie, …)
  • Kindernefrologie (nierziekten, plasproblemen, bedplassen, …)
  • Kindergastro- enterologie (1e consult anorexia, lactosetest, voedselallergie, …
  • ie, …