Gratis parkeren

Handig als u een patiënt wil bezoeken of naar een van onze symposia komt

Voor verwijzende artsen staan de deuren van het OLV Ziekenhuis altijd open.

Wist u dat u een badge kunt aanvragen waarmee u toegang krijgt tot de ondergrondse parking van onze campus Aalst aan de Moorselbaan? Zo kunt u hier gratis parkeren wanneer u een patiënt komt bezoeken of naar een voordracht of symposium komt.

Vraag uw gratis toegang aan (enkel voor artsen) door een berichtje te sturen naar chris.van.raemdonck@olvz-aalst.be, met vermelding van uw wagentype en uw nummerplaat. Wij nemen deze gegevens dan op in ons systeem voor nummerplaaterkenning. Eens dat klaar is, wordt u hiervan via mail verwittigd en kunt u probleemloos en gratis parkereren bij OLV.

Op Campus Ninove krijgt u als behandelende arts of zorgverlener toegang tot de parking na aanmelding aan de slagboom (inrit via Kerkplein). Zorgverleners die met hun badge ook toegang wensen tot de parking, vermelden dit best uitdrukkelijk in hun aanvraag (zie hoger).

Op Campus Asse is er geen bezoekersparking. U kunt er voor kortparkeren gebruik maken van de binnenkoer van het ziekenhuis (inrit via Sint-Martinusstraat).