Gratis parkeren

Handig als u een patiënt wil bezoeken of naar een van onze symposia komt

Voor verwijzende artsen staan de deuren van het OLV Ziekenhuis altijd open.

Wist u dat u een badge kunt aanvragen waarmee u toegang krijgt tot de ondergrondse parking van onze campus Aalst aan de Moorselbaan? Zo kunt u hier gratis parkeren wanneer u een patiënt komt bezoeken of naar een voordracht of symposium komt.

Vraag uw gratis badge aan (enkel voor artsen) door een berichtje te sturen naar kathleen.de.beer@olvz-aalst.be. De badge wordt niet opgestuurd. Eens ze klaar is, wordt u hiervan via mail verwittigd en kunt u de badge persoonlijk afhalen aan het onthaal van het ziekenhuis. (Noot: als u meteen ook toegang wenst tot de parking op de campus Ninove, wil dit dan uitdrukkelijk melden wanneer u uw badge aanvraagt).

Op Campus Ninove krijgt u als behandelende arts of zorgverlener toegang tot de parking na aanmelding aan de slagboom (inrit via Kerkplein). Zorgverleners die met hun badge ook toegang wensen tot de parking, vermelden dit best uitdrukkelijk in hun aanvraag (zie hoger).

Op Campus Asse is er geen bezoekersparking. U kunt er voor kortparkeren gebruik maken van de binnenkoer van het ziekenhuis (inrit via Sint-Martinusstraat).